• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Pauli i Roberta - ciężarówki

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.903 387 20
Odkurzacz na Manie bardzo ciekawy. Nawet fajnie wygląda w tym kolorku. No i pięknie wysprzątał jezdnię.(y)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.903 387 20
Pięknie wygląda ten zestaw. Niskopodwoziówka z Manem świetna. Pięknie wyglądają te graty z przodu naczepy. Podoba się ten zestaw.(y)

OP
OP
paulinium

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Wiiiiiitam Was serdecznie:)
Troszkę mnie nie było.. niestety praca.. ale obiecuję się poprawić :)
Na dzisiejszy wieczorek przygotowałam małą przeróbkę Mercedesa SK
,a oto on...

P1060871.JPG
P1060872.JPG
P1060873.JPG
P1060886.JPG
P1060887.JPG
P1060888.JPG
P1060889.JPG
P1060890.JPG
P1060892.JPG
P1060894.JPG

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.359 109 2
Jak nic przeładowany.:D;)
Fajnie pobrudzony , jedynie dla mnie za długi wyszedł i za dużą ma przerwę między kiprem a kabiną , no chyba że jest z Afryki czy Brazylii bo u nich to normalne rozwiązanie.

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
38 4 0
:) MB całkiem fajnie wyszedł, tylko ładunek chyba troszku za dużo go nałożyli bo z taką ilością bez plandeki to :gwizd: hmmm ITD i strzał w 10-tkę (y).

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Ło kurde, oby go ITD nie ściągnęło do bandy za te ten "malutki" ładuneczek i brak zabezpieczeń :D Model bardzo fajny, tylko kabina jakoś pasuje mi tu nowsza. No i wielki blus za brudzenie bo wyszło bardzo naturalnie. Było robione aerografem? I jak możesz zdradzić to jaką mniej więcej metodą i farbką :)

OP
OP
paulinium

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Ło kurde, oby go ITD nie ściągnęło do bandy za te ten "malutki" ładuneczek i brak zabezpieczeń :D Model bardzo fajny, tylko kabina jakoś pasuje mi tu nowsza. No i wielki blus za brudzenie bo wyszło bardzo naturalnie. Było robione aerografem? I jak możesz zdradzić to jaką mniej więcej metodą i farbką :)
W tym wypadku brudzenie wyszło aerografem i zwykłą pactrą A64 .. dużo powietrza mało farbki :D :D[DOUBLEPOST=1396120222][/DOUBLEPOST]
:) MB całkiem fajnie wyszedł, tylko ładunek chyba troszku za dużo go nałożyli bo z taką ilością bez plandeki to :gwizd: hmmm ITD i strzał w 10-tkę (y).
Mam nadzieję ,że się ITD nie doczepi :D CB mu założę by wiedział gdzie stoją :D