• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Pauli i Roberta - ciężarówki

jakcuk

Aktywny użytkownik
Reakcje
10 0 0
Możesz się śmiać z tej Ukrainy, ale koło mojego rodzinnego domu biegła trasa przejazdu z Niemiec na Ukrainę. co moje oczy widziały to ... Kiedyś późno wracam do domu, a tu na zatoczce przed domem własnie taka laweta na awaryjnych, za nią i przed nią samochody na ukraińskich blachach. A żeby było ciekawiej to na bocznych drogach też stały jakoś dziwnie samochody. Nawet się nie przyglądałem za bardzo co i jak , tylko hop do domku. Strach się było bać :eek:
A model fajny - ciekawe malowanie szoferki. Ładne zdjęcie na tle tego parowozu.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.903 387 20
Fajne malowanie kabiny tego Mercedesa. Lawetka z ładunkiem wygląda świetnie. Fajnie się prezentuje na tej drodze.

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
WOOW, świetna makieta, lawety zawsze świetnie wychodzą na zielonym tle. Bardzo fajny ładunek, dawno nie widziałem tych Fordów w naszej skali więc to miłe zaskoczenie i co najlepsze w takiej ilości, chyba rzeczywiście brane na wagę :eek:
Duży plus za całokształt jednak moim osobistym liderem wciąż pozostaje szwedzki domek campingowy (Longline) :love:

Reakcje
11.502 67 1
Lohr-a jest genialna , nie wiedziałem nawet że jest w takim malowaniu . Tylko mam jedną prośbę żebyś zdjęła te najazdy stojące na tyle przyczepy bo komicznie wyglądają . Oryginalnie są one chowane w zabudowie .

OP
OP
paulinium

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Dzień dobry w ten sympatyczny słoneczny dzień ( mam nadzieję ,że u was też taki jest..)
Dzisiaj przedstawię Wam Dafa 105 do przewozu bydełka..
Oryginalnie naczepa była koloru białego.. ale jakoś nie pasowała.. nawet nie widziałam nigdy białej..
w tych barwach bardziej mi odpowiada jak myślicie?

P1060741.JPG
P1060743.JPG
P1060747.JPG
P1060748.JPG
P1060749.JPG
P1060750.JPG

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.903 387 20
Zdecydowanie lepiej niż biała. Czerwony dach i dół naczepy fajnie współgra z tym Dafem. Cały zestaw na duży plus.(y)(y)(y)

pierek

Znany użytkownik
Reakcje
76 9 0
Dopełnieniem Twojego trudu jaki włożyłeś w malowanie tego modelu było by pomalowanie na srebrno wnętrza halogenów dachowych i będzie miodzio :)