• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Pauli i Roberta - ciężarówki

Reakcje
554 7 0
Same superlatywy!(y)
Lubię takie realistyczne brudzenie! Obłocony i zakurzony w lesie, ale nie 'wyswiniony". (no tak wyswiniony pewnie powinien być chlewik do przewozu bydła i trzody...;))

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
No cóż, jak dla mnie model prezentuje się świetnie. Bardzo fajnie zrobione brudzenie. Można by się jeszcze pokusić o przetarcie przednich świateł, skoro szyba też przetarta , ale to już tak na siłę. Zresztą zestaw i tak super się prezentuje. Kogut też wygląda i lepiej i prościej, a to widać na takich zbliżeniach. Gratuluję.

OP
OP
paulinium

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
No cóż, jak dla mnie model prezentuje się świetnie. Bardzo fajnie zrobione brudzenie. Można by się jeszcze pokusić o przetarcie przednich świateł, skoro szyba też przetarta , ale to już tak na siłę. Zresztą zestaw i tak super się prezentuje. Kogut też wygląda i lepiej i prościej, a to widać na takich zbliżeniach. Gratuluję.
Ufff cieszy mnie to bardzo.. biorę się w takim razie za następny :D

OP
OP
paulinium

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Witam :)
Proponuję na dziś jeszcze taką Scanię DHL :)
Znany modelik zapewne, ale u mnie też ma miłe miejsce na półce :)
Na koniec dodałam jeszcze jeden sympatyczny parowozik BR 01 :)

P1070024.JPG

P1070025.JPG

P1070030.JPG

P1070026.JPG

P1070027.JPG

P1070028.JPG

P1070029.JPG