• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Lec Go

OP
OP
Lec Go (Bartek)
Reakcje
11.697 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
79 . Ostatni model z Francuskiego miesiąca . Fajnie się złożyło czasowo bo to taki trochę kurczak wielkanocny będzie :D Chciałbym także wszystkim pasjonatom złożyć wszystkiego dobrego , oraz zdrowych i spokojnych świąt wielkanocnych .
921. Renault Range T - Renault Truck Dynamic (HERPA)
9 Renault Range T RenaultTruck Dynamic 1 [800x600].JPG

9 Renault Range T RenaultTruck Dynamic 2 [800x600].JPG

9 Renault Range T RenaultTruck Dynamic 3 [800x600].JPG

9 Renault Range T RenaultTruck Dynamic 4 [800x600].JPG

Grupowe modeli z tej serii :
9 Renault Range T RenaultTruck Dynamic 5 [800x600].JPG

9 Renault Range T RenaultTruck Dynamic 6 [800x600].JPG

9 Renault Range T RenaultTruck Dynamic 7 [800x600].JPG

Zapraszam do komentowania.
Pozdrawiam Bartek .

OP
OP
Lec Go (Bartek)
Reakcje
11.697 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
78. Wielkanoc minęła to zaczynamy gwiazdę :D W sumie bardziej prawidłowo by było jakby powiedział że czas z modelami z gwiazdą na masce . Dziś jedna z ostatnich nowości . Co mnie bardzo cieszy to jest to model z naczepą typu wywrotka :D
922. Mercedes-Benz Actros MPIV - Sauerbaum (HERPA)
1.1 Mercedes-Benz Actros MP IV 1 [800x600].JPG

1.1 Mercedes-Benz Actros MP IV 2 [800x600].JPG

1.1 Mercedes-Benz Actros MP IV 3 [800x600].JPG

1.1 Mercedes-Benz Actros MP IV 4 [800x600].JPG

Pozdrawiam Bartek .

OP
OP
Lec Go (Bartek)
Reakcje
11.697 67 1
77. Tak na szybko dzisiaj bo to weekend jest i wiadomo która to godzina . Wywrotka , kolejna którą musiałem mieć :D
923. Mercedes-Benz Actros MPIV - IMGRUND (HERPA)
1.2 Mercedes-Benz Actros MP IV  1 [800x600].JPG

1.2 Mercedes-Benz Actros MP IV  2 [800x600].JPG

1.2 Mercedes-Benz Actros MP IV  3 [800x600].JPG

1.2 Mercedes-Benz Actros MP IV  4 [800x600].JPG

Pozdrawiam Bartek .

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.882 5 0
Sauerbaum - świetne zestawienie kolorów. Zestaw bardzo miły dla oka a sama miniatura bardzo ładnie zrobiona. Duży plus za szczegóły w postaci numeru taborowego, czy detali na tylnej burcie. :)
Imgrund. W porównaniu do poprzednika wypada bardzo blado... :D Sama miniatura poprawna. W tym znanym malowaniu można uzbierać już całkiem pokaźną "rodzinkę". :)