• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Lec Go

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
12.245 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
Dzisiaj będzie jedno z moich marzeń modelarskich które udało się spełnić. Zawsze mi się to sportowe malowanie podobało . U mnie w roli ciągnika który przewozi pojemnik między fabryką a lakiernią . Naczepa z worków z częściami herpy .
Zapraszam :
1128. Renault Premium II - Renault Trucks Sport (Herpa)
3.2 Renault Premium II Sport 1 [1024x768].JPG

3.2 Renault Premium II Sport 2 [1024x768].JPG

3.2 Renault Premium II Sport 3 [1024x768].JPG

3.2 Renault Premium II Sport 4 [1024x768].JPG

Razem z poprzednio pokazaną :
3.3 Renault Premium II [1024x768].JPG

premiumki w grupie :
3.4 Renault Premium [1024x768].JPG

Zapraszam do komentowania .
Pozdrawiam Bartek .

FH-12

Znany użytkownik
Reakcje
2.365 5 1
Kolejne świetne prezentacje. GCA kiedyś posiadałem i mogę sobie teraz pluć w brodę, że pozbyłem się tego modelu bo ciężko jest go zdobyć. Czarny koń również świetny, mają swój urok te Premiumki zarówno pierwszej jak i drugiej generacji. ;)

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.939 5 0
Ta pomarańczowa Premium jest na mojej liście! :love: Niby zwykła ale Premium... :D Fajnie kolorystycznie zestawiony zestaw kontenerowy.
Czarna - bardzo fajny pomysł ze strony Renault, na promowanie swoich ciężarówek. Kilka podobnych modeli z tym Francuskim logo na masce można już uzbierać. :)

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
12.245 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
Wersje premium się skończyły więc przechodzimy do magnum . Na pierwszy ogień taka ładna sztuka z pierwszej edycji tego pojazdu .
Zapraszam :
1129. Renault AE Magnum (Herpa)
4.1 Renault Magnum AE 1 [1024x768].JPG

4.1 Renault Magnum AE 2 [1024x768].JPG

4.1 Renault Magnum AE 3 [1024x768].JPG

Pozdrawiam Bartek .

Adix

Znany użytkownik
Reakcje
1.873 2 0
Oj to się będzie działo . Renault Magnum , to legenda . Jak i model tak i orginały które można jeszcze zobaczyć na drogach , przyprawiają o zawrót głowy . Pięknie wygląda.

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
12.245 67 1
Cieszę się że model się spodobał . Dziś kolejna stara magnuma w mojej kolekcji . W sumie to zawsze mi się podobała w tym malowaniu .
Zapraszam :
1130. Renault AE Magnum - CTR (ALBEDO)
4.2 Renault Magnum AE CTR 1 [1024x768].JPG

4.2 Renault Magnum AE CTR 2 [1024x768].JPG

4.2 Renault Magnum AE CTR 3 [1024x768].JPG

4.2 Renault Magnum AE CTR 4 [1024x768].JPG

Pozdrawiam Bartek .