• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Lec Go

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.700 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
84. Dobra bo nie ma czasu na głupoty . Dzisiaj kolejna pozycja w mojej kolekcji i jedna z fajniejszych . Nie dość że moje ulubione renault to jeszcze w Polskich barwach . Może model i nie do końca zgodny z oryginałem , ale jest i to mnie cieszy :D
916. Renault R340 - PEKAES (Herpa)
3 Renault R Major PEKAES 1 [800x600].JPG

3 Renault R Major PEKAES 2 [800x600].JPG

3 Renault R Major PEKAES 3 [800x600].JPG

3 Renault R Major PEKAES 4 [800x600].JPG

razem :
4 Renault R Major 1 [800x600].JPG

4 Renault R Major 2 [800x600].JPG

Zapraszam do komentowania.
Pozdrawiam Bartek .

Simon2107

Aktywny użytkownik
Reakcje
168 1 0
Model niewątpliwie ciekawy. Zastanawiałem się nad zakupem tego modelu, ale zakres zmian, które należy wprowadzić przy obecnych cenach "gotowców" powoduje, że nie wiem czy nie lepiej jest zlecić wykonanie konwersji i mieć unikalny i dopracowany model. To pewnie bardzo ekonomiczne wziąć gotowe elementy z półki, dorzucić tampo i niech się Polaczki cieszą. Niestety po niezłych polonikach jak np. Pol-Mat, marmurkowym Polaku, afrykańskim Sachs-Transie czy Volvo "Nemo" pozostaje niedosyt. Mam nadzieję, że nowe Omegi Pilzno będą lepiej odwzorowane. Chociaż widząc nowy zestaw z floty Scandinavia, to różnie może być.

Ostatnio edytowane:

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.882 5 0
Renault od Roskopf w tym malowaniu widzę pierwszy raz. Model ciekawy, ale moją uwagę zwróciła forma naczepy a w szczególności sam dach. :)
R340 PEKAES. Pamiętam jak pojawiła się w zapowiedzi. Ale się wtedy "jarałem"... :D Wielu z Was pewnie też. Potem przyszedł czas, gdy zobaczyliśmy gotowy model... :(
Mimo wszystko - ja też kupiłem. Jeden z najciekawszych (wg. mnie) pojazdów w historii PEKAESu. Duży plus, że naczepa typowa - podkontenerowa. no i najważniejsze - kolejny z niewielu w Polskim malowaniu...

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.700 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
83. Elegancji Francji ciąg dalszy . Dziś model który uzupełnia kolejną podkolekcję u mnie . Tylko tego mi brakowało .
917. Renault AE Magnum - GTI (Herpa)
5 Renault Magnum GTI 1 [800x600].JPG

5 Renault Magnum GTI 2 [800x600].JPG

5 Renault Magnum GTI 3 [800x600].JPG

5 Renault Magnum GTI 4 [800x600].JPG

Cała flota razem :
5 Renault Magnum GTI 5 [800x600].JPG

5 Renault Magnum GTI 6 [800x600].JPG

Pozdrawiam Bartek .

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.700 67 1
82. Dzisiaj kolejne magnum u mnie, tym razem edycja gablotkowa . Model bez naczepy .
918. Renault AE Magnum - Alfred Talke (Herpa)
6 Renault Magnum Alfred Talke 1 [800x600].JPG

6 Renault Magnum Alfred Talke 2 [800x600].JPG

6 Renault Magnum Alfred Talke 3 [800x600].JPG

Pozdrawiam Bartek .