• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Lec Go

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.697 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
81 . W takim razie niech trwa ten miesiąc Francuski :D Nie wiem co ta marka w sobie ma , ale bardzo mi się podobają ciągniki tego producenta w malowaniach sportowych i okazjonalnych . Fajnie że ich trochę wychodzi .
919. Renault Premium II - PE Automotive (HERPA)
7 Renault Premium Race 1 [800x600].JPG

7 Renault Premium Race 2 [800x600].JPG

7 Renault Premium Race 3 [800x600].JPG

Zapraszam do komentowania.
Pozdrawiam Bartek .

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.697 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
80 . Jeszcze jeden ciągnik w tej serii . Najnowsza generacja ciężarowych renault . Jak dla mnie to fenomenalny model . Piękne ma malowanie .
920. Renault Range T - Talmon transport OHG (HERPA)
8 Renault Range T Talman 1 [800x600].JPG

8 Renault Range T Talman 2 [800x600].JPG

8 Renault Range T Talman 4 [800x600].JPG

8 Renault Range T Talman 3 [800x600].JPG

8 Renault Range T Talman 5 [800x600].JPG

Ciągniki razem :
8.2 Renault [800x600].JPG

Zapraszam do komentowania.
Pozdrawiam Bartek .

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.882 5 0
WOW!!! Trzy gablotkowe Renault! :D Biorę wszystkie! :ROFL: Najlepsza oczywiście Premium! Poniżej 500 wyprodukowanych sztuk. :eek: Szkoda, że Herpa tradycyjnie olała zgodność z oryginałem... :(
Magnum w oryginale na białej podstawce i 1/1000 szt. Też dobry rarytas! :) No i Talmon. Piękna grafika.
Świetne trio! :)