• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Lec Go

Pietras83

Znany użytkownik
Reakcje
3.276 15 3
Bardzo fajny zestaw wyszedł, zawsze miałem w głowie żeby zrobić kilka podobnych ze starszymi kabinami na bazie właśnie Volvo lub Scani. Jeżeli chodzi o malowanie zamiast pędzelka Bartku, następnym razem spróbuj farby w sprayu.

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.700 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
86. Dzisiejszą prezentacją zaczynamy krótki okres z marką renault . Na początek seria R , ale ta początkowa . Długo broniłem się przed tymi modelami , bo jak dla mnie nie są zbyt urocze . Jednak doszedłem do wniosku że należy go mieć u siebie .
914. Renault R - R.Escude (Herpa)
1 Renault R R.Escude 1 [800x600].JPG

1 Renault R R.Escude 2 [800x600].JPG

1 Renault R R.Escude 3 [800x600].JPG

1 Renault R R.Escude 4 [800x600].JPG

Zapraszam do komentowania.
Pozdrawiam Bartek .

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.700 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
85. Kolejna renata serii R w mojej kolecji . Taką formę już mam , ale tego malowania jeszcze nie miałem :D
915. Renault R340 - Moutardes Ducros (Roskopf)
2 Renault R Major Ducros 1 [800x600].JPG

2 Renault R Major Ducros 2 [800x600].JPG

2 Renault R Major Ducros 3 [800x600].JPG

2 Renault R Major Ducros 4 [800x600].JPG

Zapraszam do komentowania.
Pozdrawiam Bartek .