• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Lec Go

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.882 5 0
WOW!!! No to pokazałeś KAWAŁ rarytasu! :eek: Model bardzo rzadko widywany... Herpa twierdzi, że zrobiła ich tylko 450 szt. Miniatura bardzo miła dla oka. No to teraz pozostało uzbierać jeszcze pozostałe trzy modele... :D

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.700 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
90 . Dziś model z firmy którą wykupiła firmę z której był poprzedni model . Jak dla mnie bardzo fajny i mam nadziej że kiedyś więcej modeli w tych malowaniach zagości w mojej kolekcji .
910. Mercedes-Benz Actros MPI - Paul Schockemöhle (Herpa)
4.1 Mercedes Actros MPI Paul 1 [800x600].JPG

4.1 Mercedes Actros MPI Paul 2 [800x600].JPG

4.1 Mercedes Actros MPI Paul 3 [800x600].JPG

4.1 Mercedes Actros MPI Paul 4 [800x600].JPG

Razem:
5 Daf 95XF mercedes Actros MPI 1 [800x600].JPG

5 Daf 95XF mercedes Actros MPI 2 [800x600].JPG

Zapraszam do komentowania.
Pozdrawiam Bartek .

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.700 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
89 . Odnośnie poprzedniego modelu i białych elementów na naczepie to one zostają . Tak wyglądają auta tej firmy na żywo . Przynajmniej jeśli chodzi o standardowe firany to wszystkie archiwalne zdjęcia na to wskazują . Dzisiaj kolejna nowość w mojej kolekcji . Model zakupiony po tak niskiej cenie że żal nie było nie kupić.
911. Mercedes-Benz Actros MPI - Bertram Spedition (AWM)
6.1 Mercedes Actros MPI Bertam Spedition 1 [800x600].JPG

6.1 Mercedes Actros MPI Bertam Spedition 2 [800x600].JPG

6.1 Mercedes Actros MPI Bertam Spedition 3 [800x600].JPG

6.1 Mercedes Actros MPI Bertam Spedition 4 [800x600].JPG

Zapraszam do komentowania.
Pozdrawiam Bartek .

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.882 5 0
Paul Schockemöhle. Kolejny ciekawy model z "małej" rodzinki. :) Trochę poszperałem i okazało się , że zostały jeszcze co najmniej 22 ... :ROFL::ROFL::ROFL:
AWM-owski Actros jest jaki jest. :D Forma silosa duuużo fajniejsza. :D