• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Lec Go

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.275 387 20
Jak na dealerską wersję to trochę uboga naczepa w detale. Szkoda... Inne dealerskie marki są dużo lepiej wykonane.

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.696 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
73. Pora na poprzednią generację modelu axor . Chodził mi taki model dość długo po głowie , a z racji że tylko jeden producent go wykonał nie było wyjścia . Ciągnik wykonany z metalu .
927. Mercedes-Benz Axor I generacji - składak (Schuco/HERPA)
4.2 Mercedes-Benz Axor MP I 1 [800x600].JPG

4.2 Mercedes-Benz Axor MP I 2 [800x600].JPG

4.2 Mercedes-Benz Axor MP I 3 [800x600].JPG

4.2 Mercedes-Benz Axor MP I 4 [800x600].JPG

Zdjęcie razem :
4.3 Mercedes-Benz Axor MP I i II 1 [800x600].JPG

4.3 Mercedes-Benz Axor MP I i II 2 [800x600].JPG

Jak widać te metalowy jest delikatnie większy niż ten z herpy .
Zapraszam do komentowania.
Pozdrawiam Bartek .

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.882 5 0
Szału nie ma, ale dużo lepszy niż większość metalowych pojazdów w podobnej skali... :ROFL:
Tak naprawdę , to największą wadą jest to skala lub samo z wymiarowanie miniatury. :confused:

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.696 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
72. Dziś model pojazdu który jak pierwszy raz zobaczyłem to szczęka mi opadła . Było to około roku 2002 . Wtedy taki sprzęt przyspieszał bicie serca . Pięknie się na żywo prezentował . Dodatkowo spięty jest z bardzo fajną i rzadko spotykaną naczepą w naszej skali .
928. Mercedes-Benz SK - składak (HERPA)
5.1 Mercedes-Benz SK 1 [800x600].JPG

5.1 Mercedes-Benz SK 2 [800x600].JPG

5.1 Mercedes-Benz SK 3 [800x600].JPG

5.1 Mercedes-Benz SK 4 [800x600].JPG

Pozdrawiam Bartek .

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.240 69 0
Masz serducho za blaszaka, a tak naprawdę za determinację i konsekwencję w gromadzeniu różnych typów tych mercedesów.
Jak na metalowca, daje sobie całkiem nieźle radę, a czasami nie ma innej opcji, dużo US-trucków to metal, iconic replicas produkujący modele amerykańskich autobusów również tworzy w metalu, tylko wydaje mi się że w srebrze patrząc na ceny niektórych:LOL:

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.696 67 1
71. Dalsza część prezentacji modelu SK . Gdy udało mi się skompletować poprzedni model , na jednym z portali aukcyjnych pokazał się ten zestaw . Nie mogłem sobie odmówić zakupu , tym bardziej że obok siebie wyglądają świetnie .
929. Mercedes-Benz SK - składak (HERPA)
5.2 Mercedes-Benz SK 1 [800x600].JPG

5.2 Mercedes-Benz SK 2 [800x600].JPG

5.2 Mercedes-Benz SK 3 [800x600].JPG

5.2 Mercedes-Benz SK 4 [800x600].JPG

Pozdrawiam Bartek .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.275 387 20
Fajny składak. Co prawda koguty i halogeny montowane na blendzie jakoś nie do końca do mnie przemawiają, ale... Składak, to składak... ;)