• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Lec Go

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.882 5 0
SK w Eurocab-ie! Ale to był kiedyś HIT. :) Z tą archaiczną naczepą wygląda świetnie, ja bym się tylko pozbył osłon w tym zesatwie.
Jeżeli chodzi o drugiego SK, to już nie jest tak spektakularny ale też ciekawy. Te dodatkowe oświetlenie i koguty mają jakieś elementy mocowania schowane za blendą? :D

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.696 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
70. Jeszcze jedne składak u mnie . Tym razem z kiprem malowanym osobiście :D Oczywiście z powodu braku aerografu malowanie odbyło się pędzlem :D Jeśli chodzi o poprzedni model to też mi nie leżą te dodatki na blendzie , ale tak już go kupiłem i jakoś nie mam weny żeby to ruszać .
930. Mercedes-Benz SK - składak (HERPA)
5.3 Mercedes-Benz SK 1 [800x600].JPG

5.3 Mercedes-Benz SK 2 [800x600].JPG

5.3 Mercedes-Benz SK 3 [800x600].JPG

5.3 Mercedes-Benz SK 4 [800x600].JPG

SK razem :
5.4 Mercedes-Benz SK 1 [800x600].JPG

5.4 Mercedes-Benz SK 2 [800x600].JPG

Zapraszam do komentowania.
Pozdrawiam Bartek .

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.696 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
69. Idziemy dalej w modele z gwiazdą na masce , tylko jeszcze bardziej cofamy się w czasie . Dziś oryginalny wypust herpy .
931. Mercedes-Benz NG (HERPA)
6.1 Mercedes-Benz NG 1 [800x600].JPG

6.1 Mercedes-Benz NG 2 [800x600].JPG

6.1 Mercedes-Benz NG 3 [800x600].JPG

6.1 Mercedes-Benz NG 4 [800x600].JPG

Zapraszam do komentowania.
Pozdrawiam Bartek .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.275 387 20
Krótka kabina i wanna to jest typowy zestaw budowlany. NG wygląda świetnie. Teraz druga wersja by się przydała, trzyosiowy ciągnik z dwuosiową wanną.