• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Fotografie Kolejowe klimaty...

Kpt. Nemo

Łowca cech
Donator forum
Ekspert
Reakcje
21.200 508 29
Nowy ład drastycznie ogranicza, oczywiście ze względu na dobro obywateli, prędkość podróżną pociągów.

DSC_0125-crop.JPG

I w drodze na Helium jakiś labirynt z kukurydzy, od groma różnego rodzaju sprzętu, między innymi parowóz, teraz to żałuję że nie wstąpiliśmy.

DSC_0787-crop.JPG

Speedway

Znany użytkownik
Reakcje
9.494 18 0
Zdjątko super, choć odrobinę bym je rozjaśnił. W dolnej części kadru widać pomost, z którego ujęcie składu mogłoby być równie klimatyczne.
Od dłuższego czasu nęci mnie myśl, by wdrapać się na taką wieżę, aby zrobić fajne ujęcie. Tylko wówczas można by "stanąć w szranki" z Twoim dronem, Marku. Już kiedyś pisałem na forum, że my piechurzy, jesteśmy już na starcie skazani na porażkę. Nigdy nie będziemy mieli takich ujęć.
Co mnie powstrzymuje przed wejściem na wieżę, bo choćby w Warszawie mamy ich dostatek? Świadomość, że wszedłbym na nią sam, ale po zejściu na dół mógłby już ktoś na mnie czekać... I to niekoniecznie z kwiatami...

Kempol

Administrator
Zespół forum
Donator forum
BGM
MSMK
Reakcje
19.149 216 0
ale po zejściu na dół mógłby już ktoś na mnie czekać... I to niekoniecznie z kwiatami...
Pierwszy raz jak długo już latam, przyjechali panowie z SOK. Grzecznie zapytali co robię. Odpowiedziałem równie grzecznie, że archiwizuję lokomotywownie wachlarzowe dla potomnych. Stwierdzili, że takich miłośników to oni lubią, pożegnali się i udali się do swoich obowiązków.

P.S.
W ich bagażniku siedział pokaźnych rozmiarów pies.

Ostatnio edytowane: