• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Fotografie Kolejowe klimaty...

Groch

Znany użytkownik
Reakcje
699 1 0
Na nadchodzący Nowy Rok - samych przyjemnych, nie tylko kolejowych zdarzeń...

P1040875k.jpg

Zdjęcie z niedzieli 29 grudnia br. a na nim stacja Łódź Żabieniec z mini składem na haku SM42-2324 (Cargounit) która od dłuższego już czasu obsługuje terminal iHub/Centrostal przy ul. Brukowej. Clou ujęcia to oczywiście "uśmiechnięty" kontener Van den Bosch-a na platformie Sggmrss. Dobrego!

Magic

Znany użytkownik
Reakcje
6.187 38 4
@Misiek, a musi mieć?:cool:O rany, jak koledzy się rozgadają to...;) Chodziło o specyficzny klimat fotki, Blade Runner/CP 2077, o typ grafiki/efektu. No, nie ma nic kolejowego. A musi, aby przyrównać klimat do czegoś tam, poprzez ogólny wygląd foto?
Gdyby było zielone, by się kojarzyło z Matrixem.

No, ale zgłaszam sam siebie do usunięcia. :) Obydwa ostatnie swoje wpisy.

Misiek

Znany użytkownik
NAMR
Reakcje
6.145 145 0
@Magic to była informacja uprzedzająca dla nie znających gry. Możliwe, że są tacy nie czujący klimatu zwiazanego z Deckardem, a tym bardziej z V. :) Słyszałem też o o ludziach, którzy nie oglądali Gwiezdnch Wojen, żadnej części od 1977 roku :D

p.s. pogadaliśmy, można usunąć
:D

hamulcowy

Znany użytkownik
Reakcje
1.133 26 1
@Magic to była informacja uprzedzająca dla nie znających gry. Możliwe, że są tacy nie czujący klimatu zwiazanego z Deckardem, a tym bardziej z V. :) Słyszałem też o o ludziach, którzy nie oglądali Gwiezdnch Wojen, żadnej części od 1977 roku :D

p.s. pogadaliśmy, można usunąć
:D
Ja nie oglądałem ani jednej części i nie czuję z tego powodu dyskomfortu.