Zgadzam się z kolegą RS11 i mogę tylko pozazdrościć możliwości robienia takich zdjęć. Niestety, dla amatora, jakim jestem, jest dość trudne, bo wymaga bardzo dużo czasu, co kolega RS11 dobrze wytłumaczył. Choć znam miłośników, którzy tym też się trochę zajmują, sam się do nich raczej nie zaliczam. Jak jadę gdzieś "na pociągi", to zawsze staję przed wyborem: przejechać się pociągiem np. linią, którą jeszcze nigdy nie jechałem, czy też ustawić się gdzieś na szlaku i robić ciekawe zdjęcia. Najczęściej jednak wybieram to pierwsze, a zwykle nie mam szansy by połączyć jedno z drugim.
A jeśli chodzi o oceny, to czym innym jest docenić zdjęcia zrobione przez autora wpisu, a czym innym fotki ściągnięte z internetu. Może jest to krzywdząca ocena, ale wydaje mi się, że tu mamy dość często do czynienia z tym drugim...
A jeśli chodzi o oceny, to czym innym jest docenić zdjęcia zrobione przez autora wpisu, a czym innym fotki ściągnięte z internetu. Może jest to krzywdząca ocena, ale wydaje mi się, że tu mamy dość często do czynienia z tym drugim...