Moim skromnym zdaniem na zdjęciu z Dieppe drugi wagon jest pomalowany wg. schematu TEN. Dość gruby jasny pas pod oknami (grubszy niż w schemacie CIWL) i logo TEN zdecydowanie przesunięte w prawa stronę. Chociaż zdjęcie jest niewyraźne to mimo wszystko były by widoczne przynajmniej niektóre pozostałe cieńsze linie CIWL. W roku 1971 CIWL nie przestało istnieć natomiast prawdopodobnie wtedy przestał istnieć jako "kolej" czyli niezależny przewoźnik kolejowy z własnym numerem kodowym UIC 66. Od tego czasu tabor CIWL otrzymywał kody poszczególnych kolei "państwowych" do których wagony zostały przydzielone na róznych zasadach. Nie wiem jaka ilość wagonów CIWL weszła w skład wzajemnej wymiany TEN ale raczej to nie były wszystkie wagony budowy powojennej. Schemat malowania CIWL przetrwał bardzo długo ja osobiście pamiętam jeszcze w roku 1990-tym tak pomalowany wagon typu U-Hansa na Warszawie Centralnej z napisem w języku polskim "Wagon sypialny". Dokładnie taki model był produkowany przez Roco. Nie wiem kiedy z wagonów CIWL zaczęły znikać duże mosiezne tablice z logo firmy. Sama firma przetrwala dość długo natomiast przechodziła wielokrotnie reorganizacje i była wykupywana przez inne grupy kapitałowe. Jeszcze szczegółowo tego nie doczytałem ale dość dużo informacji mozna znaleźć na Wikipedii