• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Fotografie Kolej w Warszawie i okolicach

AXELro

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
Oczywiście. I o ile z cięcia EP05 przez panów Pawła Sz i Jana W są zdjęcia o tyle z pocięcia Ok1 niestety dowodów zbrodni nie ma.

Ostatnio edytowane:

Jarząbek

Znany użytkownik
Reakcje
1.591 74 0

KHAB

Aktywny użytkownik
Reakcje
168 8 1
Na pożarowej w muzeum komunikacji w gabinecie dyrektora oraz w firmie remteam z Warszawy możesz wyładować złość.
Mieszkam 300 kilometrów od Warszawy, więc postanowiłem najpierw odwiedzić stronę internetową. Niestety, adres www.muzeumkomunikacji.org przekierowuje na Facebooka. Tam, jak widzę, temat już był poruszony przez innego użytkownika, ale administrator nabrał wody w usta.

Cholera, dlaczego życie w tym kraju jest takie frustrujące?

ziomus

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
A niby gdzie i z jakiego paragrafu... Tzn ja wiem z jakiego można by, ale nie mam dowodów...
Ja też tego nie wiem, bo mało wiem o tej ,,placówce''. Ale nie jest przypadkiem że grupa osób ma nie najlepsze zdanie o tym miejscu.
Nie jest też normalną sprawą że jednak w stolicy pojawiają się zabytki, a później niektóre z nich są złomowane. Nie wiem na jakich zasadach stają się właścicielami i jaki mają status organizacji ale nazwa muzeum na pewno nie jest odpowiednia, miejsca nie dostępnego, gdzie osoby fotografujące są nie mile widziane. No i co najciekawsze mają honorowy patronat burmistrza Targówka.
Uważam że warto było by się przyjrzeć bliżej i trochę poprzeszkadzać, jeżeli rzeczywiście to jest złomowisko a nie muzeum.

Ostatnio edytowane:

maniek2820

Znany użytkownik
Reakcje
12 1 0
W ramach przelotu przed siebie poczyniłem kilka pstryknięć na Woli Grzybowskiej i Wschodniej......

Załączniki