• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Katastrofy i wypadki

Engineer

Aktywny użytkownik
Reakcje
697 54 1
Kierowca autobusu, który zderzył się z pendolino, autobusem kierować już nie powinien. Ryzykował życiem wielu ludzi, bo bał się uszkodzić szlaban...
http://vader.joemonster.org/upload/rbb/1649598d1025ae5_Wjechal_na_tory_i_m.mp4
Podobnie jak szoferak Scanii w Czechach, który zrobił dokładnie to samo i też ustawił się pod Pendolino.
Jedna uwaga, żaden z opisanych powyżej to nie kierowcy, tylko osoby które nie powinny prowadzić nawet taczki z obornikiem, o hulajnodze nawet nie wspominam.
Szkoda, że takich głupków, weryfikuje dopiero życie.

Reakcje
2.827 79 12
Panu właścicielowi sugeruję przyjąć tę stratę na klate. Jego pracownik s3,14olił sprawę po bandzie i jego pracownik poniesie odpowiedzialność karną. Tak jak w Ozimku przejazd był przystosowany do osobówek, a mądry inaczej się wcisnął się nie tam gdzie powinien...
W skrócie: tonący brzytwy się chwyta...

Pozdrawiam...:)

Reakcje
2.827 79 12
Ręce opadają...:mad: A potem słychać o takich k...nach jak z tym "Januszem byznesu" co mają pretensje, że im służbowy samochód się skasował... Ludzie nie patrzą, "abo dam radę" itp i nieszczęście gotowe...

Pozdrawiam...:(

przemek77

Znany użytkownik
Reakcje
1.162 7 0
Ludzie po prostu nie zdają sobie sprawy że pociąg w miejscu się nie zatrzyma.
DSC07460.JPG

Tu na szczęście nic się nie stało ale na takie sytuacje są ostatnio bardzo częste w Wołominie

Ostatnio edytowane:
Reakcje
2.827 79 12
Przemek77, ile ja "wujów" nasłałem, ile się nabłogosławiłem po polsko-katolicku takim ludziom...:devil::devil::devil:
Kilka razy, gdybym nie walnął w nagłe bym miał na koncie parę osób... więcej:(. A jeżdżę dopiero trochę ponad półtora roku...

Pozdrawiam z MMz...

sebo81ku

Znany użytkownik
BGM
MSMK
Reakcje
950 4 0
Dla przypomnienia chciałem udostępnić kilka zdjęć z wykolejenia się cystern na początku sierpnia 2015roku na linii pomiędzy Warnowem a Lubiewem. Byłem akurat w drodze do Świnoujścia i udało mi się wykonać kilka fotek. Zdjęcia z 7.08.2015 r.

Załączniki

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Koleje w Polsce 0
Koleje w Polsce 84