• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Odlewy Huta Mirek

mattia

Znany użytkownik
Reakcje
81 1 0
Ja sie nie chce oczywiscie afiszowac ,ale tez mam taka "zabawke 3D "MakerBot Replicator 2x :) w dniu dzisiejszym przyjechala a od polowy lipca zaczyna zarabiac na siebie;)

OP
OP
Mirek555k

Mirek555k

Znany użytkownik
PGM
Reakcje
6 1 4
Inżektor Metcalfea-Friedmana w nowym, ulepszonym wydaniu. W komplecie z odolejaczem, złączem ogrzewania parowego, wszystkimi typowymi dla pojazdów trakcyjnych na PKP przewodami i zaworem sterującym w budce.
P1050539.JPG
P1050540.JPG
P1050541.JPG
P1050542.JPG

pado

Znany użytkownik
KKMK
Reakcje
5.004 33 0
Witam serdecznie czy Huta Mirek działa czy jest jakaś przerwa :) Posłałem pytanie na PRIV ale nie dostałem odpowiedzi. Pozdrawiam.

Reakcje
236 0 0
Samemu można zrobić, ale nigdy nie dorównają twoim. Nawet gdybym sam zrobił to wiem że jakbym zobaczył twoje nawet jeżeli wyjdą dopiero za 2 lata to bym je od razu wymienił na twoje :)