Witam.
Bardzo mi się podobało. Całe szczęście, że wszystkie tobołki, reklamówki z Tour Salonu udało się zostawić w szatni, nie wyobrażam sobie poruszanie z tym całym bajzlem. Zdjęcia wyszły średnie, ale podróżowanie ze statywem zupełnie odpada. Kolega robił fotki, myślę, że będą jakościowo extra.
Tour salon wypadł świetnie. Kolejna porcja przewodników, map i folderów za friko.
Dostałem od mojej ukochanej dwa mega katalogi Trixa/Marklina + kilka mniejszych wydawnictw.
Co do jamniko-makiety to naszła mnie tylko jedna refleksja. Całe te jazdy na rozkład były nudne i dla zwykłego laika niestety niezrozumiałe. Słyszałem głosy wśród zwiedzających, czemu nic nie jedzie, bo np. zbiorowy akurat robił manewry na stacji. Na takim odcinku, trzeba było robić troszkę pod publikę.
Było kilka smaczków. Mi osobiście bardzo się podobało przejście graniczne L², bardzo ładna praca. Niemcy bardzo klimatycznie i Ligota na żywo, rewelacja.
Mojej ukochanej Martuni podobały się skałki na makiecie Czesława T.
Łukasz DIY :!: Jak myślisz? Do czyjej makiety najtrudniej było się dostać??? Ciągle było ciasno?
A te rozjazdy i realna długość stacji. :twisted: