• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

HOBBY 18-19.10.2008 - Poznań

LUKASZdiy

Aktywny użytkownik
Reakcje
4 0 0
a ja i tak uslyszałem ze zajmuje sie zabawkami i w kontekscie moglem wyczytać ze ch.. ze mnie nie modelarz a kolejkowicz bo niem oge zastosowac zwrotnic 8 stopniowych pzdr LL

ps jakie zdjecie ja wiem ze najladniejszy nie jestem aleeeee

Reakcje
283 0 0
Ja też już po powrocie z targów,impreza super(najlepsza w/g mnie z ostatnich czterech lat) zresztą zdjęcia Dżibiego mówią wszystko. a ja dokładam zdjęcie pamiątkowe ze spotkania :grin:
Łukasz hobby to dobra zabawa a że niektórzy biorą to zbyt poważnie... ich problem, przy pełnym szacunku. najbardziej podobała mi się makieta Młodzikowskiego,było na niej wszystko nawet amerykaniec :grin: których też jestem gorącym zwolennikiem.
Miło było poznać wszystkich,a nieobecni niech żałują,mam nadzieję ,że przy następnej okazji będzie nas więcej!!!

Załączniki

LUKASZdiy

Aktywny użytkownik
Reakcje
4 0 0
metall, bylo naprawde duzo fajnych projektow coprawda TT i N gdzies tam gineła z boku ale zaopatrzylem sie lacznie w 9 mercedesów i teraz tylko trzba wymyslec jakiesl adne naklejki spedycyjne na boczki ;)
ja po takich tagach niespię, w glowie mam cyforwa sównicę, do przenoszenia kontenerów, makiete Młodzikowskiego modele Precyzyjngo, Wiem jedno calym sercem chcialbym za rok wystawić cos swojego niepowiem moze nawet jakas stacja przeladunkowa spedycyjna z kontenerami jednak nie moja epoka coż ;)

Jeżeli moge podzielić sie mała refleksją: Panowie wystawiający niewszyscy oczywiscie wiecej kontaktu z oglądającymi rozmowy i poraz 100000 objaśnianie jak sadzona jest trawa są wskazane ;)

Zbyszek

Znany użytkownik
Reakcje
857 77 5
Witam.
Bardzo mi się podobało. Całe szczęście, że wszystkie tobołki, reklamówki z Tour Salonu udało się zostawić w szatni, nie wyobrażam sobie poruszanie z tym całym bajzlem. Zdjęcia wyszły średnie, ale podróżowanie ze statywem zupełnie odpada. Kolega robił fotki, myślę, że będą jakościowo extra.
Tour salon wypadł świetnie. Kolejna porcja przewodników, map i folderów za friko.
Dostałem od mojej ukochanej dwa mega katalogi Trixa/Marklina + kilka mniejszych wydawnictw.
Co do jamniko-makiety to naszła mnie tylko jedna refleksja. Całe te jazdy na rozkład były nudne i dla zwykłego laika niestety niezrozumiałe. Słyszałem głosy wśród zwiedzających, czemu nic nie jedzie, bo np. zbiorowy akurat robił manewry na stacji. Na takim odcinku, trzeba było robić troszkę pod publikę.
Było kilka smaczków. Mi osobiście bardzo się podobało przejście graniczne L², bardzo ładna praca. Niemcy bardzo klimatycznie i Ligota na żywo, rewelacja.
Mojej ukochanej Martuni podobały się skałki na makiecie Czesława T.
Łukasz DIY :!: Jak myślisz? Do czyjej makiety najtrudniej było się dostać??? Ciągle było ciasno? ;) A te rozjazdy i realna długość stacji. :twisted:

Załączniki