• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

HOBBY 18-19.10.2008 - Poznań

Reakcje
0 0 0
Co do tego biletu za darmo na powrót, to dziś Pan Paweł Korcz z PKP PR napisał mi, że będzie obowiązywała ta oferta wg ofert na "zjazdy i imprezy". Tak bynajmniej mnie poinformowano. Co do retro to nic nie wiem, brak informacji od Cargo. Pytałem też o to kilka osób z PR, ale oni twierdzą, że nie wiedzą bo to Cargo organizuje i tam mam pytać, z tym, że jak wyżej napisałem Cargo nic nie mówi.

gbbsoft

Aktywny użytkownik
Reakcje
11 0 0
Zgodnie z prośbą:

Witam serdecznie,

Informacja dla zainteresowanych zniżkami na PKP na przyjazd na targi HOBBY i Tour Salon – bardzo proszę o przekazanie tej informacji na forum dyskusyjnym gdzie się Państwo udzielają, bo wiele osób pyta o zniżki PKP PR:

Rabaty na przejazdy kolejowe
Poznań, 08.10.2008

PKP Przewozy Regionalne, Oficjalny Przewoźnik TOUR SALON i HOBBY oraz Międzynarodowe Targi Poznańskie przygotowały specjalne zniżki przy zakupie biletu na przejazd na targi TOUR SALON i HOBBY w obie strony. W zależności od odległości i rodzaju pociągu zniżka może wynieść nawet 35%. Aby uzyskać zniżkę jadąc na targi, należy okazać w kasie biletowej PKP specjalną kartę uczestnika, którą można zamówić pod numerem telefonu 061 869 2584 lub e-mailem: ts@mtp.pl. Na terenie MTP podczas targów zlokalizowany zostanie punkt stemplowania kart. Okazanie podstemplowanej karty w kasie biletowej PKP przy zakupie biletu powrotnego jest warunkiem uzyskania zniżki w drugą stronę. Wielkość zniżki każdorazowo określana jest przez pracownika PKP Przewozy Regionalne w kasie biletowej.

Ta specjalna oferta na zakup tańszych biletów obowiązuje na przejazdy pociągami osobowymi i pospiesznymi obsługiwanymi przez PKP Przewozy Regionalne i nie łączy się z innymi promocjami obowiązującymi w PKP Przewozy Regionalne (np. bilet weekendowy czy bilet rodzinny).

Pozdrawiam serdecznie

Barbara Vogt

Dyrektor Projektu

tel. 061/86-92-341, fax 061/869-29-53

e-mail: barbara.vogt@mtp.pl

OP
OP
Młodzikowski

Młodzikowski

Znany użytkownik
H0e
Reakcje
3.622 8 0
No i został tydzień do imprezy :D Prace przy "odnowie" makiety czas powoli kończyć. Wszystkie "skale" oraz wystawcy umówieni - pozostaje cierpliwie czekać do piątku (przyznaję się - trochę podpatrywałem zaprzyjaźnione fora).

Mam nadzieję, że piąta edycja HOBBY pozostawi miłe wspomnienia z pobytu w Poznaniu. Sądząc z wypowiedzi i deklaracji użytkowników tego forum - zjawi się całkiem spora "gromadka". Myślę, że będzie okazja do poznania się i pogadania. Ze "starą gwardią" zaś .......... też do pogadania (no może mniej "oficjalnie" ;) ).

Pozdrawiam i do zobaczenia w Poznaniu.
PS. Czy mogę liczyć na pomoc przy "rozpakowaniu" busa ? (oczywiście w piątek).

gbbsoft

Aktywny użytkownik
Reakcje
11 0 0
A czy ja koniecznie muszę być, aby się społeczeństwo forum spotkało... :D
W niedziele mnie nie ma, bo przede mną leżą dwa bilety PKP na sobotę - z (7:25) i do (16:35) Warszawy.

Wiele osób pewnie nie może przyjść w sobotę, tylko będzie w niedzielę (a niektórzy i w sobotę i w niedzielę).

Więc proponuje: (już nieaktualne - patrz dalej)
Sobota - 13:00
Niedziela - 11:00 (zgodnie z wcześniejszą propozycją od LUKASZdiy)
Miejsce: koło makiety Młodego (taka makieta z obrotnicą)

PS. Dla przypomnienia fotki sprzed roku: http://wiki.gbbkolejka.pl/tiki-read_art ... ticleId=18
Ps2. Fragment makiety Młodego:
http://wiki.gbbkolejka.pl/show_image.php?id=1229

Kris

Znany użytkownik
Reakcje
2.602 50 5
Ja, jak wspominałem będę w niedzielę :) Nie wiem, czy dam radę na 11, bo chcę żonce pokazać koziołki na rynku w południe, ale na pewno się stawię przy makiecie nr 22 :grin: (m.in.)

Precyzyjny

Aktywny użytkownik
Reakcje
167 2 0
Zamierzam przyjechać ze swoim Teigrekiem do Poznania. Co prawda model nie bardzo pasuje do Waszych kolejek, ale może też znajdzie się ktoś chętny, aby go obejrzeć z każdej strony, a nie tylko przez gablotkę. Po zakończeniu konkursu MPMK (po godzinie 12.30) chętnie się z Wami spotkam.

A

Anonymous

Gość
Precyzyjny napisał(a):
Zamierzam przyjechać ze swoim Teigrekiem do Poznania. Co prawda model nie bardzo pasuje do Waszych kolejek, ale może też znajdzie się ktoś chętny, aby go obejrzeć z każdej strony, a nie tylko przez gablotkę. Po zakończeniu konkursu MPMK (po godzinie 12.30) chętnie się z Wami spotkam.
Do kolejek nie pasuje, ale napewno bedzie ogladany i powiem Tobie ze zawsze bylo kilka kartonowek w skali 25, 32 itp, tym razem podejrzewam ze tylko twoj Ty2 bedzie, poniewaz pozostali wystawcy nie beda sobie chcieli robic siary ze swoimi wypocinami.
Pozdrawiam
ps. do konkursu nie wystawiaj bo itak nie bedziesz mial konkurencji, a zrobisz sobie siare jak zostaniesz uchonorowany -jak to Hugwa powiedzial-BIERKAMI !!!