• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

HOBBY 18-19.10.2008 - Poznań

Reakcje
49 0 0
Tak więc dowiedziałem się, że nie będzie pociągu retro wokół Poznania :cry: Oto fragment wiadomości e-mail, jaką otrzymałem w odpowiedzi od dyspozytara wolsztyńskiej parowozowni:
Faktycznie był taki pomysł aby w czasie targów zorganizować pociąg wokół Poznania.Niestety przedłużająca się rewizja wagonów retro uniemożliwiła zorganizowanie tego przejazdu.

Reakcje
49 0 0
Kilka pociągów, o które pytałem, w sobotę zamiast parowozów będzie prowadzonych lokomotywami spalinowymi. Natomiast na targach ma być parowóz Tr5-65. Będzie on prezentowany wraz z wagonem, który zostanie w Poznaniu. Wyjazd Te-erki z Poznania (z terenu targów, przejazd przez ulicę Głogowską) o godzinie 18.30. Przyjazd do Wolsztyna 20.45.

gbbsoft

Aktywny użytkownik
Reakcje
11 0 0
Do jutra... Mój wyjazd o 7:35 z Dworca Centralnego...

PS. Właśnie skończyłem nową wersję GbbKolejki - po powrocie opiszę i wystawię... Dodałem możliwość rysowania linii, kwadratów, kół, elips i łuków w dowolnych kolorach, a co ważniejsze: wstawiania dowolnych tekstów w dowolnych miejscach o dowolnej wielkości i w dowolnych kolorach... :D

Reakcje
0 0 0
No i minął pierwszy dzień targów... Moim skromnym zdaniem postronnego obserwatora, w tym roku, było znacznie ciekawiej niż w poprzednim. :cool:
Przy okazji zamieszczam kilka, co ciekawszych, zdjęć.

Załączniki

gbbsoft

Aktywny użytkownik
Reakcje
11 0 0
Dziś o 13 odbyło się krótkie spotkanie (1h) osób z forum. Nie było nas dużo, ale też nie było nas mało. Dziękuję wszystkim za przybycie i możliwość poznanie się w realu. Było nawet pamiątkowe zdjęcie... :D