• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Heavy Metal Truck Blend

OP
OP
Tomek M.

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.613 69 0
Witajcie, dzięki za oceny i komentarze ;)
Ciężarowe kupuję teraz rzadko, w zasadzie jest taka proporcja, 20 busów na jednego trucka.
Tego sobie nie mogłem odmówić, edycja limitowana dla sklepu Miniatur Wunderland z Hamburga, ósmy Garbe w kolekcji i jednocześnie pierwszy
Daf XG w szafie.
Serdeczne dzięki dla Piotrka @Pioter234 za pomoc w sprowadzeniu ;)
Screeny z profilu fb przewoźnika.
A1.jpg
A2.png
DSC_0300.JPG
DSC_0302.JPG
DSC_0303.JPG
DSC_0308.JPG

FH-12

Znany użytkownik
Reakcje
2.347 5 1
Jak dobrze widzieć prezentacje w tym temacie, aż ostatnio zacząłem przeglądać temat od początku. :D Fanem nowego DAFa nie jestem i chyba nawet żadnego nie mam na tą chwilę ale jako kolejny "klocek" w układance na pewno bardzo cieszy. Poproszę teraz zdjęcie grupowe. ;)

OP
OP
Tomek M.

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.613 69 0
Witajcie, dzięki za oceny i komentarze ;)
Zmotywowany sugestiami Wojtka @FH-12 i Sławka @Slavi , wypociłem grupowe moich Garbe transport.
Brakuje mi do kolekcji jednego volvo z przyczepą, ale jak na razie się za nim nie uganiam.
Podsumowując dotychczas zebrane modele, podoba mi się każdy, najtrudniej i najdrożej na dzień dzisiejszy jest dorwać 017, trzeci z lewej,
a największym dla mnie rodzynkiem jest czwarty, z gryfem nawiązującym do legendarnej "Hamburger Spedition"
Pierwsze dwie fotki to moje kolekcjonerskie pragnienie, może kiedyś się spełni.
A2 (1).jpg
A2 (2).jpg
DSC_0312.JPG
DSC_0318.JPG

Ostatnio edytowane: