Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Witajcie, dzięki za oceny i komentarze
Dzisiaj kolejny błękitny "kanadyjczyk", White Road Commander w konfiguracji jaką od dawna chciałem kupić czyli trzy osie
Przepinka z Kenworthem na końcu, na życzenie Marcina założyłem mu kominy a osobiście uważam że ze zmienionymi ogonami obydwa modele zyskują na wyglądzie. W ramach ciekawostki zdjęcie GMC z bardzo bliskim numerem taborowym.
Pierwsze zdjęcie świetne, szkoda , że model jest aż tak bardzo uproszczony... Mi też nie pasują te kominy, ale jak już zamontowałeś...
Na pewno niebieski Trilex zrobił by tu dobrą robotę.
Pierwsze zdjęcie świetne, szkoda , że model jest aż tak bardzo uproszczony... Mi też nie pasują te kominy, ale jak już zamontowałeś...
Na pewno niebieski Trilex zrobił by tu dobrą robotę.
Witajcie, dzięki za oceny i komentarze
Dzisiaj Peterbilt 362E w wykonaniu herpa/concor, oj żeby herpa tak wszystkie swoje trucki dopieszczała to by było pięknie