• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Heavy Metal Truck Blend

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.865 4 0
Bardzo lubię tą konfiguracje w amerykańskim transporcie. Chętnie bym spróbował tym cofnąć. :ROFL:
O modelach Athearn nie trzeba już chyba nic pisać ale w tym malowaniu to jest wypas! :)
To teraz pewnie będzie powalająca na kolana prezentacja wszystkich na jednym zdjęciu… :)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.197 387 20
Kapitalnie go spasowałeś. (y) Idealnie wygląda z tą krótką naczepą. Piękny model wyszedł.
Patrząc na fotki grupowe to jest zazdrość... Chyba muszę zakupić takiego Forda C w skali 1:43... ;) :D

OP
OP
Tomek M.

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.240 69 0
Witajcie, dzięki za oceny i komentarze ;)
Podczas licytowania tych athearnów byłem zmuszony niejako do kupna innych modeli które były wystawione w aukcji z danym modelem.
Dzisiaj taki Ford aeromax z fajną beczką w wykonaniu Herpa/promotex, nawet im to fajnie wyszło.
DSC_1335.jpg
DSC_1336.jpg
DSC_1339.jpg

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.626 67 1
Człowiek na chwilę na wakacje pojechał, a tu tyle do komentowania . Zaczynam od pierwszego Freightlinera . Dla mnie piękny . Uwielbiam te Amerykańskie ciągniki z silnikami pod kabina . Czerwony Mack ładnie wygląda . Następny Freightliner równie świetny co ten zielony . "Brzydkie kaczątko" od forda zawsze mi się podobało ze względu na swój charakterystyczny wygląd . Ostatni ford nieco odstaje od poprzednio prezentowanych modeli ,ale miło się na niego patrzy .

OP
OP
Tomek M.

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.240 69 0
Witajcie, dzięki za oceny i komentarze ;)
Kolejny brzydal zza wielkiej wody, z tego akurat się cieszę bo zawsze chciałem mieć kilka modeli w barwach Canadian Pacific i spółek zależnych,
o ile wiem to athearn wydał tylko Kenwortha, reszta należy do Herpa/promotex.
Kenworth T600 CP Bulk Systems.
DSC_1327.jpg
DSC_1328.jpg
DSC_1329.jpg
DSC_1330.jpg
DSC_1331.jpg
DSC_1332.jpg

Ostatnio edytowane: