Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Bardzo lubię tą konfiguracje w amerykańskim transporcie. Chętnie bym spróbował tym cofnąć.
O modelach Athearn nie trzeba już chyba nic pisać ale w tym malowaniu to jest wypas!
To teraz pewnie będzie powalająca na kolana prezentacja wszystkich na jednym zdjęciu…
Witajcie, dzięki za oceny i komentarze
Dzisiaj czwarta "carolinka" w kolekcji, Ford C wyszedł jako solówka w blistrze, do prezentacji pożyczyłem mu jedną naczepę od Freightlinera.
Kapitalnie go spasowałeś. Idealnie wygląda z tą krótką naczepą. Piękny model wyszedł.
Patrząc na fotki grupowe to jest zazdrość... Chyba muszę zakupić takiego Forda C w skali 1:43...
Podczas licytowania tych athearnów byłem zmuszony niejako do kupna innych modeli które były wystawione w aukcji z danym modelem.
Dzisiaj taki Ford aeromax z fajną beczką w wykonaniu Herpa/promotex, nawet im to fajnie wyszło.
Ciekawy i dość rzadko spotykany Ford z tej kooperacji. Jak na amerykańca, to kabinka niezbyt duża.
Carolina to MEGA petarda! Cztery Athearny w tym samym malowaniu wyglądają spektakularnie! Piękny kwartet.
Człowiek na chwilę na wakacje pojechał, a tu tyle do komentowania . Zaczynam od pierwszego Freightlinera . Dla mnie piękny . Uwielbiam te Amerykańskie ciągniki z silnikami pod kabina . Czerwony Mack ładnie wygląda . Następny Freightliner równie świetny co ten zielony . "Brzydkie kaczątko" od forda zawsze mi się podobało ze względu na swój charakterystyczny wygląd . Ostatni ford nieco odstaje od poprzednio prezentowanych modeli ,ale miło się na niego patrzy .
Kolejny brzydal zza wielkiej wody, z tego akurat się cieszę bo zawsze chciałem mieć kilka modeli w barwach Canadian Pacific i spółek zależnych,
o ile wiem to athearn wydał tylko Kenwortha, reszta należy do Herpa/promotex.
Kenworth T600 CP Bulk Systems.