• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Heavy Metal Truck Blend

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.791 4 0
Cześć. :)
Powiedzieć, że zaniedbuje ten dział , to jak nic nie powiedzieć...
Zacznę od Ruter-a. Bardzo wysoki poziom jak na Herpę. Ilość detali , dodatków w ciągniku to jedno, ale naczepa też jest niezła. Szczególnie cieszy mnie "kombinowanie" z tylną belką. :D Bardzo dobry zakup.
Scania H.E.Payne...
Na pewno jedna z najciekawszych "trójek" , jakie do tej pory wypuściła Herpa. Mocno kombinowałem by sobie sprawić kolejny "wyjątek" w zbieraninie ale zdrowy rozsądek wziął tym razem górę. :D Nie mniej - piękny model ze starą , dobrą podkontenerówką. :D
Kenworth Brekina.
Odstaje od Athearn-a jakościowo, ale na szczęście również pod względem kosztów i dostępności. :) Naczepa z za oceanu miażdży! W tym połączeniu wyraźnie widać różnicę.
Scania pierwszej generacji.
Tutaj jeszcze dodatkowo w barwach EKB! :love: Wstyd się przyznać, ale nie mam jeszcze takiej... Albedo-wa ma na pewno ładniejsze koła, ale sama kabina jest chyba identyczna. Świetny 30-to stopowy kontener w jeszcze lepszym malowaniu.
DAF United.
Jeden z moich ulubionych modeli tej marki. Obydwie miniatury są na mojej liście zakupowej. Chyba pierwszy raz widzę je obok siebie i ciężko jednoznacznie napisać który ciekawszy. Na pewno biały tank fajniejszy. :D
CTD i Open-Top COSCO...
Wg. dwóch różnych danych 1500 lub TYLKO 550 szt. zrobionych przez Herpę. Na pewno jeden z pierwszych, jak nie pierwszy Herpowski Open-Top. Fajne detale w naczepie.
Zacny duet i patrzę a mój w gablocie też stoi bez blendy. :ROFL:
Na koniec Scania Borje Jonsson.
Trochę fajniejsze koła i model idealny. :D Lubię takie szczegóły, jak tu na naczepie no a ciągnik w tej wersji - marzenie! :D Zdjęcie w duecie kapitalne.

OP
OP
Tomek M.

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.168 69 0
Witajcie, dzięki za oceny o komentarze ;)
Ostatnio w trakcie urlopu, podczas wieczornego relaksu kilka razy sobie coś kliknąłem na ebay, po zapłaceniu faktury musiałem do końca urlopu
Hot-dogi z żabki wpieprzać :ROFL::ROFL:
Moje marzenie kolekcjonerskie od kilku lat, Freightliner z Athearna na czerwonych trileksach w świetnym kanadyjskim malowaniu.
DSC_1313.jpg
DSC_1315.jpg
DSC_1317.jpg
DSC_1318.jpg
DSC_1321.jpg
DSC_1324.jpg
DSC_1325.jpg

OP
OP
Tomek M.

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.168 69 0
OP
OP
Tomek M.

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.168 69 0
Witajcie, dzięki za oceny i komentarze ;)
Dzisiaj drugi z nowych athearnów,potem trzy promotexy i kolejne athearny ;)
Pierwszy w kolekcji trzyosiowy Mack B-61 w barwach sieci sklepów "Red Owl".
Patrząc na wypusty brekiny uważam że nie jest źle, ale athearna nie przeskoczyli.
A1.jpg
DSC_1304.jpg
DSC_1305.jpg
DSC_1306.jpg
DSC_1307.jpg
DSC_1309.jpg
DSC_1310.jpg

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.791 4 0
Na początku powiem Ci, że te hot dogi z żabki nie są takie złe... :ROFL:
Dwie kapitalne prezentacje z pięknie zrobionymi miniaturami. Ciężarówki na Trilex-ach mają w sobie to coś a modele w H0 to już w ogóle! :) Podobają mi się obydwa ale zdecydowanie wygrywa Freightliner. Kapitalne (chociaż nieoczywiste) połączenie kolorów i czerwone felgi fajnie tu współgrają. Naczepy chociaż niezbyt urodziwe :D, to niezmiennie cieszą oko ilością detali.