• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Heavy Metal Truck Blend

OP
OP
Tomek M.

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.867 70 0
HP Transped. Dopiero u Ciebie na zdjęciach widać te wszystkie detale. :) To naprawdę bardzo udany model i zdecydowanie wart posiadania.
MAN Acargo. Też się zaraziłem tą chorobą... :ROFL: Pewnie nie będziesz zdziwiony, że również wpadłem na taki sam - GENIALNY pomysł? :ROFL: Oczywiście z Twoimi dwoma dwudziestakami jest niemal idealny. :D
No to czekamy na kolejnych członków rodzinki... :)
Volvo "moin coffe" lepiej sobie już zarezerwuj, bo zapowiadane Wiek/Hapag-Lloyd już jest w herpie niedostępne:eek:
W kolejnej prezentacji również coś ciekawego z HH, ale nic ze wspomnianych ;)

OP
OP
Tomek M.

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.867 70 0
Witajcie, dzięki za oceny i komentarze;)
Dzisiaj kolejna pułapka kolekcjonerska zastawiona przez herpę na mój portfel:ROFL:
Garbe transport, firma która wchłonęła wielu kultowych przewoźników z Hamburga jak np. Hamburger spedition czy Maack.
Tutaj w przeciwieństwie do acargo, czekają mnie zakupy "wsteczne", nie ułatwia mi też sprawy to że kilka edycji nie ma w katalogu herpy
gdyż wyszły przez oficjalny sklep "Miniatur Wunderland", i do tego każdy koń ma inny numer.
Dzisiaj jednak Volvo z katalogo herpy ;)
HH-33
DSC_0478.jpg
DSC_0479.jpg
DSC_0480.jpg
DSC_0481.jpg
DSC_0482.jpg
DSC_0484.jpg

Qmaty

Znany użytkownik
Reakcje
5.838 235 3
Trochę mnie zaskoczyłeś, ale też można się było tych barw spodziewać u Ciebie. Dobry kierunek obierasz, modele ciekawe. Trochę ułatwione zadanie bo w swoich barwach ciągają lodówki i firany, ostatnio ich konie to chyba głównie MAN'y.

OP
OP
Tomek M.

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.867 70 0
Trochę mnie zaskoczyłeś, ale też można się było tych barw spodziewać u Ciebie. Dobry kierunek obierasz, modele ciekawe. Trochę ułatwione zadanie bo w swoich barwach ciągają lodówki i firany, ostatnio ich konie to chyba głównie MAN'y.
Przeglądając ich profil na fb, to jednak odnoszę wrażenie że Volvo tam rządzi, są też renówki, a puchy w jakimś tam niewielkim procencie też przewożą.

Qmaty

Znany użytkownik
Reakcje
5.838 235 3
Puchy to chyba właśnie jakieś znikome przewozy (ale puszek masz dostatek, czyli nadal ułatwione zadanie). Dziwne, że Man'ami się nie chwalą skoro mają ich dużo. W temacie puszek fotka z ich profilu:

Garbe_one_1.jpg

OP
OP
Tomek M.

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.867 70 0

kosmo83

Znany użytkownik
Reakcje
5.946 2 0
Lecisz Tomek z tymi prezentacjami:)dwa dni przerwy od forum a u ciebie już kolejne rarytasy;)Manik w barwach Acargo super ale z puszkami mu lepiej no i fotka grupowa rewelka:love:Volvo również super dzięki malowaniu a opcja z puszką też mu pasuje(y)no i tutaj również fotka grupowa rewelka.gratuluję

Slavi

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
3.066 5 0
U Ciebie to była tylko kwestia czasu, bo pojawić się musiał... :D Kolejny bardzo ładnie zrobiony model z tej serii. Z czerwonym kontenerem jest idealnie! :D W tamtym tyg. widziałem na parkingu przy na naszej A4 starszy zestaw w tym malowaniu, na Polskich numerach. :)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
13.020 67 1
Man kapitalnie się prezentuje . Ten żółty kolor ma coś w sobie . Początkowo myślałem że będą pojedyncze modele w wydawane w okresach czasowych , ale widzę że herpa poczuła krew i kuje żelazo puki gorące . Pięknie się razem prezentują , czekam na kolejne . Natomiast modele w barwach Gerbe bardzo mi się podobają . Proste malowanie mocno zwraca moją uwagę i chciałbym je mieć w swojej kolekcji . Gratuluję tak udanych modeli .