• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Heavy Metal Truck Blend

OP
OP
Tomek M.

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.867 70 0
Witajcie, dzięki za oceny i komentarze ;)
Mieszkając w województwie graniczącym z Czechami i Słowacją, pracując w młodości przy budowie przejść granicznych, nie sposób nie mieć coś z ich dróg. Swoją drogą ilości ich modeli wydanych przez Herpę, możemy tylko pozazdrościć.
Drugi powodem dla którego kupiłem ten model jest ten że w mojej kolekcji gości już model z grafikami Scanii jako temat przewodni.
Teraz pozostało mi zapolować na jeden z modeli Schuberta do kolekcji, ale coś czuję że nadchodzą nieciekawe czasy dla nas...., więc na razie cieszę się dwoma.
DSC_0456.jpg
DSC_0458.jpg
DSC_0459.jpg
DSC_0462.jpg
DSC_0465.jpg
DSC_0466.jpg
DSC_0467.jpg

OP
OP
Tomek M.

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.867 70 0
Witajcie, dzięki za oceny i komentarze ;)
Dzisiaj druga nowość z Herpy, w zasadzie u mnie pozycja obowiązkowa, piąty model z floty acargo Hamburg, wliczając w to Mana TGE to w zasadzie szósty. Miałem robić grupowe wszystkich, ale w zapowiedziach Herpy są dwa kolejne, więc dziś taka trójka każdy spod innego znaku.
Man katalogowo wyszedł z firaną, ale ja mu oczywiście zapiąłem dwie kolejne puszki z PT ;)
HH-32
A1.jpg
DSC_0469.jpg
DSC_0470.jpg
DSC_0471.jpg
DSC_0472.jpg
DSC_0473.jpg
DSC_0475.jpg
DSC_0476.jpg

Slavi

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
3.066 5 0
HP Transped. Dopiero u Ciebie na zdjęciach widać te wszystkie detale. :) To naprawdę bardzo udany model i zdecydowanie wart posiadania.
MAN Acargo. Też się zaraziłem tą chorobą... :ROFL: Pewnie nie będziesz zdziwiony, że również wpadłem na taki sam - GENIALNY pomysł? :ROFL: Oczywiście z Twoimi dwoma dwudziestakami jest niemal idealny. :D
No to czekamy na kolejnych członków rodzinki... :)