Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Pomysł nie nowy. Na takiej zasadzie działa wagon pomiarowy, jaki lata temu produkował Fleischmann, tylko że tam licznik umocowany jest poprzecznie do toru, więc łatwiej odczytuje się pomiar stojąc obok toru.
Dorobiłem tylko napisy "Hurtownia stali" , pozostałe nadruki są już "fabrycznie"na modelu budynku.
Zmieniłem schody i dodałem klamki, reszta jest bez zmian.
Do mojej mini "hurtowni stali" zostały dostarczone pierwsze wyroby hutnicze i inne materiały konstrukcyjne "na zamówienie" To taka przymiarka i robocze rozpoznanie jak to w ogóle będzie wyglądać Dojdzie jeszcze suwnica i ludzie, samochód też chyba do zmiany.
Teren jeszcze jest surowy i nie wykończony ale tak to wygląda mniej więcej w 1/3 realizacji.
Stal wygląda super realistycznie bo „świeża” i dopiero ruda zaczyna ją brać.
Samochód ewidentnie do zmiany. Jelon z dłużycą albo długą otwartą naczepą będzie idealny.
Jestem pod wrażeniem prac i ilości tematów na makiecie, bo na pierwszych zdjęciach nie wyglądała na tak „pojemną”. Ciekaw jestem jak to dziś wygląda z góry, dlatego prosze o kilka zdjęć. Tło robi ogromną robotę, o detalach wewnątrz budynkow już nie wspominając. Dla mnie super
Dzięki, ale miałbym prośbę do kolegi @n_lukasz by nie używać na publicznym forum określeń tylko dla wtajemniczonych, ale podawać nazwę firmy, o której piszemy. Nie każdy musi wiedzieć kto to jest "Sławek".