@BORUCH - u mnie to zależy od oświetlenia , nie mam w "makietowym" dziennego światła , zdjęcie poniżej jest kolorystycznie bliższe prawdy.
1. Szuter eNkowy Polaka
2. To jakiś stary szuter Auchagena , bardzo pociemniał po wikolu
3. Posypka Falera , była dodatkiem do któregoś zestawu do sklejania , w sam raz się nadała
4. Zwykły przesiany i umyty piasek , pociemniał po wikolu
5. Przesiane kruszywo z pobliskiej budowy, też pociemniało po wikolu i pokazały się jakieś białe drobinki
@Paweł R - dzięki , fajnie że Ci się podoba .
Nie, tam nie ma kurkumy ani niczego jadalnego.
@stolnik - w poprzednim poście wstawiłem zdjęcie składu kruszyw który mi się spodobał. Widzę że tam niektóre materiały tworzą bryły o niemal pionowych ścianach i niekoniecznie się osypują . Ślady po łyżce ładowarki też tam są wyraźne . Myślę że decyduje o tym stopień zawilgocenia.
Bardzo dziękuję wszystkim za pozytywne reakcje na moje dotychczasowe relacje , cdn...
1. Szuter eNkowy Polaka
2. To jakiś stary szuter Auchagena , bardzo pociemniał po wikolu
3. Posypka Falera , była dodatkiem do któregoś zestawu do sklejania , w sam raz się nadała
4. Zwykły przesiany i umyty piasek , pociemniał po wikolu
5. Przesiane kruszywo z pobliskiej budowy, też pociemniało po wikolu i pokazały się jakieś białe drobinki
@Paweł R - dzięki , fajnie że Ci się podoba .
Nie, tam nie ma kurkumy ani niczego jadalnego.
@stolnik - w poprzednim poście wstawiłem zdjęcie składu kruszyw który mi się spodobał. Widzę że tam niektóre materiały tworzą bryły o niemal pionowych ścianach i niekoniecznie się osypują . Ślady po łyżce ładowarki też tam są wyraźne . Myślę że decyduje o tym stopień zawilgocenia.
Bardzo dziękuję wszystkim za pozytywne reakcje na moje dotychczasowe relacje , cdn...
- 4
- 3
- Pokaż wszystkie