Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Ciężko mi pozamieniać myśli w słowa po takiej prezentacji . Zacznę od białej scanii która jest pięknie odwzorowana . Naczepa jest idealnie odwzorowana względem oryginału . Volvo kapitalnie się prezentuje , tym bardziej że to auta znane z naszych dróg . Zdjęcia z beczkami piękne . Natomiast scania laweta otwiera mi szeroko usta . Pięknie jest wykonana . Te kołpaki , wydech , zabudowa . Wisienką na tym torcie jest ten podnośnik nożycowy . Zdecydowanie dla mnie zwycięzca tej prezentacji .
Wooow... Szczena opada... Jestem pod ogromnym wrażeniem. Robisz modele tak jak niemiecki modelarz - transmar. Kapitalnie odwzorowane szczegóły w tych miniaturkach. No i unikatowość tych wersji... Pełen szacun.
Masz rękę do modeli to absolutny fakt,
do tego oko do znajdywania oryginałów
i przede wszystkim wiedzę oraz umiejętności do wykonania przepięknych
całkiem unikalnych modeli pełnych detali i smaczków. Pełen respekt, pełen szacun .
Super modele ciężko jest mi wybrać faworyta, ale volvo joskin jest fenomenalna widzę ja teraz bardzo często śmiga koło mnie w towarzystwie dafa. No scanie felbemayer wielki plus za konfiguracje a stremline za te koła i naczepe z ciagnikami.
Co ja tu mógłbym napisać?? koledzy wyżej chyba już możliwie pochwalili twoje nieziemskie zdolności i świetne modele A ja osobiście w stanie zachwytu, nie jestem w stanie tutaj czegokolwiek nowego napisać prezentujesz mega poziom może za pare...naście lat moje umiejętności zbliżą się choć trochę do twoich bo o dorównaniu nie ma co marzyć nie mam tutaj faworyta bo wszystkie są świetne
Wooow... Szczena opada... Jestem pod ogromnym wrażeniem. Robisz modele tak jak niemiecki modelarz - transmar. Kapitalnie odwzorowane szczegóły w tych miniaturkach. No i unikatowość tych wersji... Pełen szacun.