Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Po oglądnięciu ostatnich prezentacji ciężko się pozbierać ze słowami. Najbardziej podobają mi się Volvo Joskin i Scania Felbermayr. Oczywiście reszta też świetna. Tyle jestem w stanie z siebie wydusić.
Witam
Kolejny model to Scania Stremline w barwach Felbermayr . Zestaw posiada numer boczny 199. Wzorowałem się na 2 zdjęciach , ale mam nadzieje , że w miarę dokładnie pomniejszyłem oryginał.
i przy okazji powstał generator QAS 500 firmy Atlas Copco
Serio??!!! ........ Kolejny raz muszę zbierać szczenę z podłogi... Kapitalny model, i... i po prostu brak mi słów by opisać swój zachwyt
3 razy na tak! przechodzisz do kolejnego etapu tylko strach pomyśleć co pokażesz następnym razem
Co tu pisać po takiej prezentacji? Jedynie chyba można wystosować apel do producentów używających słowa profesjonalizm w różnych odmianach, aby zobaczyli Twój wątek i próbowali się chociaż zbliżyć do prezentowanego przez Ciebie poziomu i jakości modeli. To tyle i, aż tyle w tym temacie
Coś bym chciał napisać , takiego pochlebnego , ale po obejrzeniu tego co zrobiłeś jestem w takim stanie że za bardzo nie wiem co . Jest lepiej jak wzorowo Jak dla mnie Jesteś jednym z najlepszych modelarzy w temacie własnych konstrukcji .
Model jest świetny. Gratuluję talentu. A co to jest? Jakiś agregat prądotwórczy? Mam podobną fotkę z Scanią z takim czymś i nie mam p[ojęcia co to jest przyznam szczerze.
Jarek... napisze tyle i aż tyle "................................................................................." Sorki ale większość słów niestety nie nadaje się do wpisu (cenzura) . Jesteś Mega Mistrz "Prze Mistrz" .