• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Gotowe modele - jarekom

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Po oglądnięciu ostatnich prezentacji ciężko się pozbierać ze słowami. Najbardziej podobają mi się Volvo Joskin i Scania Felbermayr. Oczywiście reszta też świetna. Tyle jestem w stanie z siebie wydusić. :D

OP
OP
jarekom

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
726 2 0
Witam
Kolejny model to Scania Stremline w barwach Felbermayr . Zestaw posiada numer boczny 199. Wzorowałem się na 2 zdjęciach , ale mam nadzieje , że w miarę dokładnie pomniejszyłem oryginał.

scaniag490201t01ukq49il[1].jpg

IMG_8488.JPG

IMG_8489.JPG

IMG_8492.JPG

IMG_8497.JPG

IMG_8500.JPG

IMG_8503.JPG

IMG_8508.JPG

i przy okazji powstał generator QAS 500 firmy Atlas Copco

IMG_8510.JPG

IMG_8513.JPG

IMG_8534.JPG

UniQue

Aktywny użytkownik
Reakcje
374 2 0
Serio??!!! ........ Kolejny raz muszę zbierać szczenę z podłogi... :eek::eek::D Kapitalny model, i... i po prostu brak mi słów by opisać swój zachwyt ;) (y)(y)(y)
3 razy na tak! przechodzisz do kolejnego etapu :D:D tylko strach pomyśleć co pokażesz następnym razem :p

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.819 40 1
:eek::eek:Co tu pisać po takiej prezentacji?;) Jedynie chyba można wystosować apel do producentów używających słowa profesjonalizm w różnych odmianach, aby zobaczyli Twój wątek i próbowali się chociaż zbliżyć do prezentowanego przez Ciebie poziomu i jakości modeli.(y) To tyle i, aż tyle w tym temacie:)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.648 387 20
Pięknie..., po prostu pięknie zrobiony model. Szczegółowość i odwzorowanie powala na kolana. (y)(y)(y)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.338 67 1
Coś bym chciał napisać , takiego pochlebnego , ale po obejrzeniu tego co zrobiłeś jestem w takim stanie że za bardzo nie wiem co . Jest lepiej jak wzorowo (y) Jak dla mnie Jesteś jednym z najlepszych modelarzy w temacie własnych konstrukcji .

Railways

Znany użytkownik
Reakcje
1.019 16 0
Model jest świetny. Gratuluję talentu(y). A co to jest? Jakiś agregat prądotwórczy? Mam podobną fotkę z Scanią z takim czymś i nie mam p[ojęcia co to jest przyznam szczerze.

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
37 4 0
Jarek... napisze tyle i aż tyle "................................................................................." Sorki ale większość słów niestety nie nadaje się do wpisu (cenzura) :gwizd:. Jesteś Mega Mistrz "Prze Mistrz" :D.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.648 387 20
Jesteś po prostu niesamowity. Kolejny model zrobiony perfekcyjnie. Jestem pod ogromnym wrażeniem i gratuluję pomysłu oraz wykonania. (y)(y)(y)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Galeria 19
Galeria 384
Galeria 18
Galeria 6
Galeria 546