Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
No tak i znowu miazga... kolejny... A zresztą Ty to przecież wiesz że odjebałeś kawał solidnej roboty i znów musimy zbierać szczęki z podłogi świetny jest ten actros!!
Witam
Kolejny skończony model to Volvo z Palfinger-em i 3-osiowym Pendelem . Model firmy Van Grinsven.
Ciągnik w konfiguracji 10 x 4 wykonany z blaszki , a naczepa Nootboom przerobiona z 4-osiowej Herpy. Trochę dodatków.
Trochę malowanie tych światełek mi nie idzie, kurde takie małe !!!
Trochę wspomagam się maszynami. Te żółte ukośniki na siłownikach to sobie tamponiarką zrobiłem.
Ty chyba masz jakąś magiczną maszynę zmniejszająca i przerabiasz modele z 1:50 na 1:87. Jestem pod wrażeniem, nie po raz pierwszy z resztą i mam nadzieję, że nie ostatni.
Ty chyba masz jakąś magiczną maszynę zmniejszająca i przerabiasz modele z 1:50 na 1:87. Jestem pod wrażeniem, nie po raz pierwszy z resztą i mam nadzieję, że nie ostatni.
To prawda , że ten model jest wykonany w skali 1:50 , tylko że..... . Po pierwsze zbiornik olejowy do Palfingera jest z tyłu kabiny , co nie zgadza się z oryginałem. Drugie - nie te skrzynki na osprzęt w zabudowie podwozia. Trzecie- brak siłowników na przednim zderzaku. Czwarte - nie ta naczepa. Nie popisali się trochę !!!
Witam
Kolejny model do kolekcji i do terminalu. Scania z obniżonym dachem w konfiguracji 10 x 4. Do tego naczepa Nooteboom Pendel X 5 osiowa.
Jako nowinka - to tablice rejestracyjne zrobiłem w tampodruku i ten napis na grillu.