• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Gotowe modele - jarekom

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.812 387 20
Skandynawia pełną gębą. Pięknie zrobiłeś ten zestaw. Jestem pod wrażeniem. Podoba mi się. (y) Brawo. brawo 02.gif

oltrans

Znany użytkownik
Reakcje
38 0 0
Model jak zawsze rewelacyjny ilość drobnych detali robi niesamowite wrażenie.Ale przyczepie się do jednego a mianowicie do kierunkowskazów na belce jakieś takie trochę krzywe wyszły chodź z większej odległości to pewnie tego nie widać.

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
37 4 0
Jarek mówisz że oczy już nie te ale nasze oczy widzą nadal pięknie wykonane modele... (y) HDS jest zajefajny a scanie są hmyyy "niepowtarzalne" pod każdym względem, bardzo lubię tu zaglądać bo człowiek od razu ma 1000 pomysłów co by zrobił ;). Piękne modele gratuluję.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Ja już się boje jakich wytworów mogę się jeszcze w tej skali spodziewać. Z każdą prezentacją zaskakujesz coraz bardziej i tak trzymaj. (y)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Galeria 19
Galeria 384
Galeria 18
Galeria 6
Galeria 546