rafald, cała przyjemność po mojej stronie
Są oczywiście jeszcze inni twórcy którzy, jak mi przynajmniej się wydaje, wnoszą niemożliwy do przecenienia wkład w robienie drzewek. Wielki ukłon i szacunek dla nich, że dzielą się wiedzą. Zerknij jeszcze na prace
Jos Geurts - naprawdę polecam!!!
Ale wracając do wątku. Dzisiaj bez gotowych drzewek, ale raczej w ramach, jak tytuł działu sugeruje, poradnika. Oczywiście to tylko moje sugestie czy też próby, ale fakt wart chyba przemyśleń. Zawsze ktoś znajdzie coś lepszego/fajniejszego, ale chodzi o to, aby się tym dzielić.
Dzisiaj próbka zrobienia bardzo charakterystycznych dla sosny "łusek". Myślę, że temat wart uwagi - tak "na boku" właśnie tak wygląda moje "próbowanie/ćwiczenie/zdobywanie" doświadczenia...
. Nad robieniem igieł jeszcze cały czas myślę (w sensie czy igły, czy też flock...), ale prezentowane fotki (dotyczące przede wszystkim właśnie tych łusek) dodają pozytywnej energii
Już widzę, ze zbyt gęsto/obficie, pewnie trzeba jeszcze dopracować (dojdzie przecież jeszcze malowanie), ale jest chyba kierunek jakiś sobie wyznaczyłem/chciałem osiągnąć (chodzi o efekt....
)
Serdecznie Koleżeństwo pozdrawiam