• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Dostawcze - Brodagaz

SECOND MODELS

Znany użytkownik
Reakcje
7 0 0
Nie spotykany i bardzo ciekawy model .(y).czy te kółeczka to nie są za małe ?
Kóleczka nie zamałe na pewno to wozidło na takich stoi i śmiga ,. Broda !!!! Jak ja cię nienawidzę ze ten model pokazałeś !!!! Karwasz ...twarz
Przepiękny !!! domniemam że lusterka i inne gadżet posiadasz .
To model który spędza mi sen z powiek ,muszę go nabyć a niestety jest cięzko :)
Moze Ci popilnuiję troche kolekcji jak na urlop wyjedziesz ?:podstepny::podstepny::podstepny::podstepny:
Niestety chwytam się wszystkiego aby tego Camperka zdobyć :podstepny:
Adres znam Twój jak modle jakieś wetnie to ja :)

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Kawał rodzinnego busa, jak znalazł na podwójną partię pięcioraczków ;) Wykonanie bardzo precyzyjne jeśli chodzi o detale. Malowanie pierwszorzędne, śmieszne te kółka od melexa ;)

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.594 109 2
Kółeczka jak od wózka golfowego ;) ale camper fajny :cool: w końcu to Concorde
Kawał rodzinnego busa, jak znalazł na podwójną partię pięcioraczków ;) Wykonanie bardzo precyzyjne jeśli chodzi o detale. Malowanie pierwszorzędne, śmieszne te kółka od melexa ;)
Nie spotykany i bardzo ciekawy model .(y).czy te kółeczka to nie są za małe ?
Jeden Marek co zauważył że rozmiar kół jest jak należy , między innymi po to dałem fotkę 1-1.
Buda duża i koła w niej giną i wyglądają na małe , złudzenie optyczne ;):)
Bazą tego campera może być Sprinter lub Iveco więc rozmiar koła 15 lub 16 cali.;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.287 387 20
Piękny ten Camper. Rietze to jednak potrafi zrobić bardzo szczegółowy model. Bardzo unikatowy model. Podoba się.

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.594 109 2
Unikatowy model, karawany mają swój urok.
Michał karawan to samochód do przewozu zwłok , to jest kamper, natomiast forma turystyki samochodowej rzeczywiście nazywa się carawaning ;):)
Mimo że historycznie karawanem nazywano wóz konny kupiecki to jednak nazwa ta przylgnęła na stałe do samochodów pogrzebowych a nie turystyczno-mieszkalnych.

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.100 158 2
Wiem co to karawan, kamper, homecar, camper...
Moi znajomi, którzy działają na forum http://forum.karawaning.pl/
Zawsze na te domki na kółkach mówią karawany, ale dlaczego... bo wolno jadą i często na leżąco i nikomu się nigdzie nie spieszy...
a no i większości właścicieli to osoby w podeszłym wieku, czyli tematy geriatryczne, czyli to prawdopodobnie ich ostatnie pojazdy...

SECOND MODELS

Znany użytkownik
Reakcje
7 0 0
Zawsze na te domki na kółkach mówią karawany, ale dlaczego... bo wolno jadą i często na leżąco i nikomu się nigdzie nie spieszy...
a no i większości właścicieli to osoby w podeszłym wieku, czyli tematy geriatryczne, czyli to prawdopodobnie ich ostatnie pojazdy...
Widzę że nawet poczucie chumoru zostało przetracone przez Japoński mieczyk również ...... brak słów .Sorry Broda za zaśmiecanie tematu ale musiałem to tu napisać ,teraz sobie postaw jestem na nie i będziesz zupełnie zadowolony zapewne

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.594 109 2
Ktoś kiedyś coś nazwał i usystematyzował a potem się zaczęło i .............
Dla mnie Michał możesz na czarne mówić białe bo są i tacy.
[DOUBLEPOST=1434924494,1434923927][/DOUBLEPOST]Michał takim wpisem że to ich ostatni pojazd to sobie grabisz u pokolenia 50+, ja miałem auto typu camper jak miałem nie całe 30 lat i nie jeździł wolno i nie był moim ostatnim samochodem.
Generalizowanie jest do bani , fakt że starszy człek szczególnie za naszą zachodnią granicą ma więcej czasu i pieniędzy i stać go na wypasionego Campera , ale to nie jest jego ostatni samochód , raczej nie.

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.100 158 2
Ktoś kiedyś coś nazwał i usystematyzował a potem się zaczęło i .............
Dla mnie Michał możesz na czarne mówić białe bo są i tacy.
[DOUBLEPOST=1434924494,1434923927][/DOUBLEPOST]Michał takim wpisem że to ich ostatni pojazd to sobie grabisz u pokolenia 50+, ja miałem auto typu camper jak miałem nie całe 30 lat i nie jeździł wolno i nie był moim ostatnim samochodem.
Generalizowanie jest do bani , fakt że starszy człek szczególnie za naszą zachodnią granicą ma więcej czasu i pieniędzy i stać go na wypasionego Campera , ale to nie jest jego ostatni samochód , raczej nie.
Marcin gdybyś nie zauważył to był żart...