• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Dostawcze - Brodagaz

SECOND MODELS

Znany użytkownik
Reakcje
7 0 0
Mercedes pzrepiękny ,posiadam takiego z brekiny tylko przeszklonego jako busa ,wykonanie jest naprawdę extra .
Sceneria w Twoich prezentacjach jest extra!!!! Aż miło oglądać (y)
Vw tez świetny tym bardziej ze z Polskim akcentem

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Białe kruki ze względu na archaiczne wykonanie i ich rocznik. Przykład, że jak się chce, to można wykopać ze zgliszczy modelarskie dinozaury, za co wielkie gratulacje.
Same modele są surowo wykonane, ale w tym cały urok, że takie starocie pokazałeś. Kiedyś to się produkowało modele, nie przejmując się zbytnio uszczerbkami po formie.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.700 67 1
Ja osobiście bardzo mało takich pojazdów na drogach widziałem , ale jak na nie patrzę to przypominają mi przodem te samochodziki z autodromu w wesołym miasteczku :D

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Wyśmienity ten bus z Mercedesa. Kremowy lakier dodaje mu smaczku i pasuje do tej epoki motoryzacji. Oświetlenie wykończone jak w prawdziwym Mercu.
Chromowane lusterka, wlew paliwa, klamki to prawdziwe rękodzieło modelarskie. Oznaczenia modelu i gwiazda na masce podkreśla klasę wykończenia detali.

Gerson

Znany użytkownik
Reakcje
1.608 27 0
Na scenerię mogłeś wybrać wnętrze budynku. Z tymi "podpórkami" wygląda, jak któryś z eksponatów znajdujących się w naszym muzeum techniki.
Bardzo ładny model - podoba mi się.

SECOND MODELS

Znany użytkownik
Reakcje
7 0 0
Piękny !!!! Też całe sczczęście takowego posiadam .
W ciemno polecam innym którzy jeszcze nie mają tego okazu w swoich zbiorach .
Brekina _Starmada to klasa sama w sobie (y)
a te wcześniejsze to na 99% IMU Berlin popełniło ;)

Adam66

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
6.418 110 1
Broda, dzięki jeszcze raz za to że pokazujesz stare i nowe modele(y) Naprawdę daje to niesamowity przekrój takiemu laikowi jak ja, w temacie modeli budowanych na przestrzeni lat.
Jeszcze raz wielkie dzięki i gratulacje z posiadania tak niesamowicie bogatej kolekcji:)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.700 67 1
Klasycznie się prezentuje . Nie wiem jak teraz ale jeszcze w tamtym roku taki jak ten tylko kolory biało-czerwone , dość często przemierzał drogę pomiędzy Łodzią a Turkiem .

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
608 coś pięknego , na takim uczyłem się jeździć , ciężko było wcisnąć sprzęgło i kręcić wielką kierownicę ( niczym nie wspomaganą ) , model brekinie się udał tylko ta cena jeszcze mnie na niego nie stać a ze 4 bym chciał .

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Wspaniale wykonana ciężarówka Mercedesa z lat odległych dzisiejszym. Detale są na bardzo wysokim poziomie, w szczególności oznaczenia i oświetlenie.