• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Dostawcze - Brodagaz

SECOND MODELS

Znany użytkownik
Reakcje
7 0 0
Sam model fajny ,bryła ,przetłoczenia ok ,jednak dyskredytują go te chromowe światła :(
Jak by herpa pokusiła sie o reedycje tylko z wymianą swiateł podejrzewam że model zdobył by znowu nową rzeszę nabywców (też i mnie ;)

VWAdam

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
T4 super - na początku chciałem zebrać wszystkie T4 w firmowym malowaniu ale szybko zorientowałem się że nie jest to mozliwe a ta twoja T4 jest kolejnym tego dowodem - widzę taką pierwszy raz :)

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.594 109 2
T4 super - na początku chciałem zebrać wszystkie T4 w firmowym malowaniu ale szybko zorientowałem się że nie jest to mozliwe a ta twoja T4 jest kolejnym tego dowodem - widzę taką pierwszy raz :)
Tak naprawdę zbieranie wszystkiego to raczej misja niemożliwa , jak się człowiek zaczyna zagłębiać ile czego wyszło to się okazuje że trzeba dać sobie spokój.
Nie powiem mam około 20-25 T4 i to nie jest nawet 10 % tego co wyszło ;)
Nie którzy koledzy zbierają przykładowo jeden rodzaj spedycji , np Michał TNT , pomysł bardzo fajny ale ja tak nigdy nie umiałem :)
Adam i tak cię podziwiam że tak długo wytrzymałeś zbierając tylko same VW (y)