• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Dostawcze - Brodagaz

Abarth

Znany użytkownik
Reakcje
234 5 0
Patrze i oczy przecieram, przepiekny kamper! Ciezko mi uwierzyć że Rietze go stworzyło, myślalem ze jakiś Spark, detale, malowanie, bardzo szczegołowo wykonane! Gratuluje posiadania, bo jak widać niektórzy są w stanie przejechać pół Polski zeby Ci go zajeb***, także tymbardziej gratuluje(y)(y)

Abarth

Znany użytkownik
Reakcje
234 5 0
Ten Barkas mi się cholernie podoba, one są pięknie wykonane i jeszcze z paką! Łatwo idzie zrobic ja na jakies polskie napisy, pomyśl nad zmiana i na diorame :)

SECOND MODELS

Znany użytkownik
Reakcje
7 0 0
No żes pojechał po całości :) ,dobrze że w zeszłym tygodniu dojechał do mnie też taki oplandekowany bo już bym był zazdrosny wielce Mam w inych zabudowach ale ten jakoś najbardziej mnie sie uwidział ;).Model jest przepiękny ,ale co tu pisać toż to brekina nasza ;)