Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Dwie ostatnie prezentacje naprawdę "niecienkie"! Duże brawa dla Herpy za trójkę w barwach Lechner. Bardzo dobry model i zastanawiam się tylko, czy nie lepsza by tu była jakaś naczepa starszego typu?
Iveco Perrotti. Bardzo ładnie prezentuje się S-Way w tych barwach. Na uwagę zasługuje również fakt, że jest to Herpa PC. Dobry, choć pewnie nie tani zakup...
Dwie ostatnie prezentacje naprawdę "niecienkie"! Duże brawa dla Herpy za trójkę w barwach Lechner. Bardzo dobry model i zastanawiam się tylko, czy nie lepsza by tu była jakaś naczepa starszego typu?
Iveco Perrotti. Bardzo ładnie prezentuje się S-Way w tych barwach. Na uwagę zasługuje również fakt, że jest to Herpa PC. Dobry, choć pewnie nie tani zakup...
Masz rację to PC, fotkę daję poniżej. Cena...hmmm dałem link do aukcji Pawła z Toys. Wracając do Heide, zrobię grupowe specjalnie dla Ciebie (szykuję już plac).
Zgadzam się to chyba najładniejsze Iveco jakie do tej pory Herpa stworzyłamalowanie zestawu kapitalne(może dlatego że bardzo lubię ten film)gratuluję świetnego zakupu.
Jeżeli kupujesz kilkanaście czasami kilkadziesiąt modeli w miesiącu i masz czas od żony 2 h dziennie tylko ( negocjacje oparły się prawie o rozwód ) to nie jesteś w stanie wyłapać wszystkiego a dochodzą fora zagraniczne gdzie naprawdę jest oko na czy m zawiesć
Cieszę się, że poprzedni model się podobał, dzięki za oceny/komentarze.
Na zamek kojota dotarła najmłodsza i równie skromna jak dwie poprzednie, księżniczka z rodu Heide. Będzie wkrótce bal, jak nic. Fotorelację zamieszczę na pewno i tutaj
Heide to kompletnie nie moja bajka ale ta 143 w malowaniu Lechnera jest cudowna. Ciągle odkładam kupno tego modelu ale po twoich zdjęciach jestem zdecydowany kliknąć "kup teraz".
Chociaż tak jak napisałeś Rafał że najmłodsza i taka skromna to i tak prezentuje się rewelacyjnie ta księżniczka ze szwecjigratuluję i czekam na ten zapowiedziany bal