Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Wiedziałem że prędzej czy później uzupełnisz kolekcję o te charakterystyczne dla Twojego wątku modele, i chociaż ich akurat nie zbieram
to uważam że każdy Heide czy Bode jest wart posiadania.
Kiedyś w Twoim wątku wyraziłem takie życzenie kolekcjonerskie odnośnie kolejnych wypustów scanii od Jensa, i proszę jest
Herpa 947039
Kolorystyka modelu Scani bardzo mi się podoba, szczególnie w niebieskim malowaniu Heide. Firma osiągnęła już bardzo wysoki poziom wykonania. Gratuluję posiadania tak interesującej kolekcji.
Tak myślałem, że ta będzie następna. Dla mnie zdecydowanie dużo ładniejsza od poprzedniczki. Skoro masz wszystkie, to pewnie kiedyś "zabijesz" nas zdjęciem grupowym...
Ładnie wyeksponowane nie zmieszczą się w kadrze, ale pokazałem chyba już wszystkie. Dla mnie osobiście show robią pisanki, te są ubogie w dodatki i grafikę ale też mi się podobają.
Gadu gadu a babcia się niecierpliwi Lechner to kolejny przewoźnik, w którego sidła na dobre kiedyś wpadłem.
W zestawie blenda przeciwsłoneczna, chromowane trąbki i czarne lustra.
Patrząc z uwagą na prezentowane przez Ciebie modele myślę, że nic już lepszego nie zobaczę, a tu niespodzianka. Super model, fajna kolorystyka. Gratuluję pokaźnej kolekcji pięknych samochodów.
Rafał lecisz z tymi prezentacjami w szybkim tempieczłowiek nie zdąży skończyć podziwiać jednego modelu a tu już kolejny w prezentacjipięknie wygląda ta babunia w tym malowaniugratuluję.
Kiedy po raz pierwszy zobaczyłem modele w tym malowaniu myślałem że to czyjaś wizja artystyczna , a nie prawdziwe malowanie . Teraz już wiem że takie auta poruszają się po drogach . Pięknie się ten model prezentuje i czekam na kolejne modele w tych barwach .