• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja DMC>3,5t

OP
OP
Qmaty

Qmaty

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
5.836 235 3
Prawdziwych przyjaciół poznajemy w biedzie, dziękuję Wam za miłe słowa i wsparcie. Wasza reakcja naprawdę przynosi radość. Dzisiaj jest trochę lepiej i oby się poprawiało. Jeszcze raz wielkie dzięki za wsparcie.

OP
OP
Qmaty

Qmaty

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
5.836 235 3
Dziękuję wszystkim za życzenia, Wam również życzę dużo sił i zdrowia. Wczoraj wyszedłem po raz pierwszy od dwóch tygodni na dłuższą chwilę poza dom, sił przybywa.

Herpa 313988 Barwy norweskiego przewoźnika Toten Transport AS (duża flota i ciekawe konfiguracje).
Info o postaci znajdziecie tutaj: Maren Lundby Osoba, której wizerunek często gości jako grafika na pojazdach wspomnianej firmy. Model odbierałem od kuriera nieopodal skoczni na Holmenkollen, taki fajny przypadek (dzięki toys za szybką wysyłkę).
W zestawie białe lusterka.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Ostatnio edytowane:

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.219 69 0
Mam R'13, no i w planach zakup CS 20, ale tak odkładałem, odkładałem..., i nagle ją ciężko dopaść, więc może Cię coś natchnie do focenia ;)