Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Faktycznie ja nie zauważyłem zmienionych dodatków wszystko przez to że niewidzałem go na żywo i następne zakupy zaplanowane . A dodaki na plus ,tak jak sam model
Next'a jeszcze nie widziałem u nich na czarnej atrapie, może jakąś pojedynczą sztukę mają, poprzednią generację widziałem tylko raz.
Biała atrapa wpisuje się w barwy tej firmy i raczej nie będę tego zmieniał. Jeśli chcesz, to tylko do fotek mogę coś podziałać.
A masz zdjęcia oryginału ?, bo na przykład poprzednia R'13 miała czerwony pierścień, R'04 również, ale to pojazd podwykonawcy Totena.
Jeden z modeli dafa spod znaku "Jonker & Schut" ma na tyle naczepy grafę Totena, numeru katalogowego AWM nie pamiętam ale obstawiam
53058 albo 53151.
Grupowe piękne