• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja DMC>3,5t

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.224 69 0
Weź Ty się Qrfa nie wygłupiaj, fotki masz świetne, temat modelowo bardzo ciekawy a i Twój warsztat też jest na bardzo wysokim poziomie.
Jest lato , ludzie po domach nie siedzą , bo i pogoda sprzyja i się Covida przestali bać, no a tak jak koledzy zauważyli; aktywnych na forum jest mało,
migracja na pejsbuka trwa w najlepsze.
Zazdroszczę Czechom i Słowakom tak licznej reprezentacji modelowej ich spedycji, my możemy o tym pomarzyć, no ale tam podejście kolekcjonerskie jest takie jak w DE, więc zasadniczo rynek większy. Mieszkam 25 kilometrów od Cieszyna, pracowałem przy budowie przejść
granicznych w Korbielowie(SK), oraz Zwardoniu i Lesznej Górnej (CZ) a modelu z tych krajów nie mam żadnego:eek:
Pora to zmienić, tutaj wygrywa ostatnia Scania, bo jest na normalnych kołach, gdyby nie to, to daf byłby mocnym kandydatem na podium.
Powiedz (napisz) że kupiłeś też Scanię Valentino Rossi?

OP
OP
Qmaty

Qmaty

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
5.836 235 3
Powiedz (napisz) że kupiłeś też Scanię Valentino Rossi?
Dzięki za słowa uznania.
SCANII z doctorkiem nie posiadam (aż taki pepiczek nie jestem). Swego czasu będąc u Pawła zastanawiałem się nad zakupem, czemu nie mam to sam nie wiem, ale jest dostępna więc może kupię. Samego Valentino nawet lubię i znając jego historię bardzo go cenię za osiągnięcia, miałem nawet replikę jego kasku w 1:1 i R1 w barwach Fiata :)

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.224 69 0
Ta Rossi to jest chyba najdłużej odkładany prze ze mnie zakup, zawsze ją "wywalam z koszyka" na koszt czegoś innego.
Model nie najnowszy a trzyma cenę non stop, ja zaś namiętnie walę Monstera sygnowanego przez Rossi, w sumie to jedyny smak jaki uznaję
z tych energetyków.

OP
OP
Qmaty

Qmaty

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
5.836 235 3
W dniu dzisiejszym miałem okazję odebrać taki oto wcześniej zamówiony urodzinowy egzemplarz.
Jest to prezent dla kogoś mi bardzo bliskiego i chciałem go również Wam pokazać.
Kolegów adminów/modów proszę o nie usuwanie.

A1.jpg A2.jpg A3.jpg

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.051 158 2