• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja DMC>3,5t

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.009 387 20
Pięknie się razem prezentują. W ogóle to świetnie wymalowane modele. Zawsze lubiłem jak grafika z naczepy przechodzi na ciągnik, albo z ciągnika rozwija się dalej na naczepie.

OP
OP
Qmaty

Qmaty

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
5.836 235 3
...Bardzo podobne klimaty mają niektóre zestawy Scheuflera, więc możesz nieco poszerzyć kolekcję;)
Niestety nie podobają mi się, takie trochę zabawkowe, myślałem o tym: 121972 pasuje do takiej mini dioramy, nad którą teraz siedzę.
... Scania piękna i życzę wyzbierać resztę po trochę ich wyszło.
Będzie jeszcze tylko jedna, tak naprawdę to one wszystkie są bardzo podobne. Może gdybym miał miejsce to bym nad tym pomyślał.

Transport- & Speditions Unternehmen Jens Bode
Modele w barwach tego spedytora już chyba wszystkie zostały pokazane przez kolegów na forum i nie bardzo chcę odgrzewać kotlety, zaprezentuję tylko te, które moim zdaniem są warte uwagi.
Dziś Volvo, czemu? Bo to w sumie rodzynek pośród Scanii.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

OP
OP
Qmaty

Qmaty

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
5.836 235 3
...bardzo dobry zakup.gratuluję
Kupiłem go ponad rok temu i ostatnio przypomniał mi o tym Paweł z toys jak chciałem kupić drugi raz. Fotki robiłem "starym" automatem sprzed dziesięciu lat (pierwszy raz go ładowałem) ehhh ta starość i pamięć :LOL:

Piękny model:love:, też mam;) ...
To zapowiedź na jutro, ta fotka z dedykacją dla Ciebie (Twoje ulubione miasto).

9 for_Tomek.jpg