• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja DMC>3,5t

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.847 4 0
Bardzo miłe dla oka to Iveco i do tego zasilane gazem. Czy to początek rewolucji w transporcie? Zobaczymy...
Co do ostatniej prezentacji, to pokazałeś genialny duet! Pojazdy tej firmy przykuwają uwagę, a w tym wypadku postawione obok siebie są po prostu zaje....te! :D

OP
OP
Qmaty

Qmaty

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
5.836 235 3
Skoro stali goście w skromnej liczbie 4 sztuki :( (@Tomek M. zapewne zajrzy w wolnej chwili) już się "odhaczyli" mogę przejść do następnej prezentacji modelu w barwach LOG-X.
Kolegom: @kosmo83 @Luke @Lec Go (Bartek) @Mafo (kolejność przypadkowa) pragnę podziękować za komentarze oraz oceny, przy tak licznym forum, tak małe zainteresowanie moim tematem jest sygnałem, że coś jest nie tak. Może forma prezentacji nie ta, tematyka, lub autor nie przypadł do gustu. Sam nie wiem ale skłaniam się do zaprzestania publikacji na tym forum.
Jak wspomniałem wcześniej: kontynuacja barw LOG-X'a tym razem SCANIA ale już na normalnych kołach.

7.jpg

8.jpg

9.jpg

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.010 387 20
Kolejna ciekawa "pisanka" z tego ciągnika. Świetnie wygląda ten obrazek na bokach. (y)
przy tak licznym forum, tak małe zainteresowanie moim tematem jest sygnałem, że coś jest nie tak. Może forma prezentacji nie ta, tematyka, lub autor nie przypadł do gustu.
Myślę, że forma prezentacji jak i jej autor są OK. Natomiast zainteresowanie jest spore, bo naprawdę sporo osób przegląda nasze tematy z modelami. Niestety bardzo dużej liczbie kolegów po prostu nie chce się napisać choćby kilku słów... :( Ciekawe dlaczego?:niepewny:
Przykre to jest dla autora... :( ale nie poddawaj się. Pokazuj dalej swoją kolekcję, bo masz kapitalne modele.

Luke

Znany użytkownik
Reakcje
2.180 1 1
Nie wiem jak Wy, ale ja czekam z niecierpliwością aż Rafał pokaże zdjęcie grupowe floty LOG-X
Bo widzę kolejny kapitalny model w ciekawym malowaniu! Brawo(y)

PS @Rafał M Pokazuj kolekcję, z przyjemnością zaglądam do Twojego tematu, świetne modele, super fotki oraz aranżacje nam prezentujesz(y)
Trzymasz poziom, więc nie marudź tylko do przodu!
Czekamy na kolejne prezentację:gwizd:

Pozdro

Reakcje
11.562 67 1
Kolejny bardzo fajny model . Trzeba przyznać że bardzo fajnie herpa wykonała miniatury tej firmy .
Odnośnie małej ilości komentarzy i jakości prezentacji to powiem tylko tyle . Prezentacje robisz bardzo ciekawe , zdjęcia są wysokiej jakości . Natomiast trzeba też wziąć pod uwagę to że spora liczba użytkowników jest dość mocno zapracowana . I zwyczajnie przy dużym tempie prezentacji nie ma czasu komentować każdej prezentacji . Ja też czasem mam takie dni że nie mam ma czasu na komentowanie a bardzo bym chciał . Inną sprawą jest bierność użytkowników , ale to już jest rozmowa na długi wieczór dlaczego tak jest .

OP
OP
Qmaty

Qmaty

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
5.836 235 3
Nie wiem jak Wy, ale ja czekam z niecierpliwością aż Rafał pokaże zdjęcie grupowe floty LOG-X...
Zgodnie z życzeniem :)

...Inną sprawą jest bierność użytkowników , ale to już jest rozmowa na długi wieczór dlaczego tak jest .
Właśnie ta bierność mnie martwi, jest nas garstka, która coś wnosi na forum samochodowe. Jest też kilku kolegów, którzy publikują i dużo komentują ale tylko w swoich tematach niestety. Trzeba znaleźć chyba jakiś sposób na większą aktywność kolegów.

Bardzo Wam wszystkim komentującym dziękuję za miłe słowa.

10.jpg

OP
OP
Qmaty

Qmaty

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
5.836 235 3
Rafał ale pędzisz z tymi prezentacjami:pjeszcze ostatni model podziwiam a tu już kolejne cacko w barwach Log-x(y)Pięknie prezentuje się ta Scania a zdjęcie grupowe rewelacyjne(y)gratuluję świetnej floty.
Pędzę bo muszę pochować do pudła, nawet luster nie wklejałem. Pokażę jeszcze kilka gotowców i biorę się za swoją manufakturę :p