• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - maciek66

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Jak zawsze u Ciebie piękna robota. (y) E6 w low decku wygląda bardzo rasowo a dodatki tylko wzbogacają model. Proponuje jeszcze pomalować wnętrza halogenów dachowych na srebrno, żeby się trochę oddzielały od białej budy. ;)

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Jak zawsze u Ciebie piękna robota. (y) E6 w low decku wygląda bardzo rasowo a dodatki tylko wzbogacają model. Proponuje jeszcze pomalować wnętrza halogenów dachowych na srebrno, żeby się trochę oddzielały od białej budy. ;)
Dobry pomysł z tymi lampami(y) nie pomyślałem o tym ale przy tym już nie da rady bo od zewnątrz ciężko będzie lampy wyciągnąć, a nie mogę już kabiny rozebrać bo musiałbym odkleić stelaż od owiewek kabinowych.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.275 387 20
Kolejny pięknie zrobiony przez Ciebie model. Wygląda niesamowicie realistycznie. Gratuluję. (y)

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Dobry pomysł z tymi lampami(y) nie pomyślałem o tym ale przy tym już nie da rady bo od zewnątrz ciężko będzie lampy wyciągnąć, a nie mogę już kabiny rozebrać bo musiałbym odkleić stelaż od owiewek kabinowych.
Miałem ten sam problem w swoim TransCargo. Możesz spróbować igłą (ja tak zrobiłem), tylko musisz z wyczuciem żeby nie wyszczerbić klosza ;)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Szkoda, że na firance chociaż odblasków nie zrobili. Ale i tak nowy Daf w skromnych barwach Betza bardzo ładnie się prezentuje. Gratuluję takiej ładnej liczby.

Reakcje
11.696 67 1
Jak na ten model patrzę to nic innego mi do głowy nie przychodzi jak 100 razy tak :D Fajne się prezentuje . Numer na kabinie tylko o 7 wyższy niż ostatnia wywrotka . Fajny i chyba te go sobie strzele .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.275 387 20
Bardzo fajnie wygląda nowy Daf w malowaniu Betza. Gratuluję posiadania tak pokaźnego zbioru w tych barwach. Pełen szacun. (y)(y)(y)

BoBi

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Zawsze podoba mi się połączenie ciągnika bez spoilerów i naczepy z dużą paleciarą, nie wiem czemu, ale według mnie daje to świetny efekt! :)

Batonik90WnC

Aktywny użytkownik
Reakcje
32 0 0
Willi to Willi, nie ma się do czego przyczepić, jak zawsze detale i szczegóły na najwyższym poziomie. Gratuluję posiadania tylu modeli od tego przewoźnika :)