• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - maciek66

FH-12

Znany użytkownik
Reakcje
2.284 5 1
Polski oddział Winnera znajduję się w moich okolicach, więc nie mogę przejść obok tego modelu obojętnie. Bardzo spodobały mi się twoje przeróbki, naczepa wygląda dużo lepiej niż oryginalnie wypuszczona przez producenta.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.275 387 20
No i znów szczęka mi opadła. szczena opada 01.gif szczena opada 01.gif szczena opada 01.gif Model na "pełnym wypasie". Jestem pod wrażeniem Twoich przeróbek. Tył ciągnika już rzuca na kolana, ale tył naczepy to pełen realizm. Gratuluję wykonania. brawo 02.gif brawo 02.gif brawo 02.gif

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Chyba pierwszy przeriobiony XF E6 na forum. Jak zawsze u Ciebie, dobry pomysł na model i jeszcze lepsze wykonanie. Malowanie ciągnika typowe dla naszych krajowych przewoźników. Gratuluję i czekam na więcej. :)

IgorS

Aktywny użytkownik
Reakcje
175 2 0
Świetny model, super wyszły kalkomanie. To swoją drogą kolejny model u Ciebie do którego projekt kalkomanii wyszedł ode mnie - naczepa wyszła świetnie, choć pracy nad detalami trochę było.