• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - maciek66

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
No to widzę mam ten sam problem no i jeszcze brak weny. Ale może i dobrze. Chociaż dawkujesz odpowiednio przyjemności :D

UniQue

Aktywny użytkownik
Reakcje
374 2 0
fajne oba ;) tak jak Piotrek mówi szacun za naczepę w pierwszym :D i ciekawie wygląda odwrotnie zamontowana trąba ;) drugi mi się tez bardzo podoba, może dlatego ze ma świetne malowanie i idelanie pasuje do puszki ;) Świetnie dopieszczone owe modele (y)(y)

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Maciek, oba Dafiki świetne wykonanie. Przy czerwonym podoba mi się ta owiewka nad szybą . Szczegóły się fajnie rzucają w oczka.(y)(y)(y)

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Mi osobiście bardziej spodobał się holender, seryjny hokej pod zderzak dopiero przy takim malowaniu robi robote. W czerwonym najbardziej na uznanie zasługuje linka celna. :)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.696 67 1
Bardzo fajna prezentacja . Błękitny prawie w oryginalnym wydaniu świetnie się prezentuje . Natomiast czerwony bardziej do mnie przemawia . Linka elegancko się prezentuje i trzeba przyznać że wycisnąłeś wszystko z AWM-owej formy .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.275 387 20
Kolejne kapitalnie zrobione miniaturki. Gratuluję.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Pierwszy Daf kładzie na łopatki, zawsze potrafisz zaskoczyć jakimś nowym pomysłem na detale. Jedynie co mi się tu nie podoba, to ten daszek od czapki, który w AWM ma robić za blendę. Drugi oczywiście nie jest gorszy, również świetna waloryzacja.

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Witam,
miałem ostatnio trochę dni płodnych i w końcu udało mi się ukończyć dwa modele.:)
Pierwszy z nich to Willi Betz który już od dłuższego czasu chodził mi po głowie.

DSC00662.JPG
DSC00665.JPG
DSC00670.JPG
DSC00681.JPG
DSC00716.JPG
DSC00722.JPG
DSC00726.JPG

Pozdrawiam:)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.696 67 1
Do tej pory dość mało było tej marki we flocie WB , ale ostatnio po tych pertubacjach które mieli to chyba najmniej się mercedesów zostało :D Model pięknie wykonany , zresztą jak to zawsze u Ciebie . Choroba WB się rozwija :D

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.275 387 20
Pięknie zrobiłeś ten model. Podoba mi się takie modelarstwo. Gratuluję. (y)