• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - maciek66

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.276 387 20
Ciekawie wygląda ten przerobiony model. Trochę widać kalkę na tyle naczepy, ale i tak wygląda świetnie.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.585 109 2
Gratuluje to już klasyczne modele , na szczęście mam oba bo zazdrość by była ogromna :)
Mimo że Volvo starsze bardziej mi się podoba.;)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.697 67 1
A u mnie jest zazdrość i to duża . O dziwo jeszcze nie mam żadnego zestawu w barwach tego przewoźnika . Co do oceny modeli to moje zdanie jest podobne jak Brody . Volvo jest piękne .

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
A u mnie jest zazdrość i to duża . O dziwo jeszcze nie mam żadnego zestawu w barwach tego przewoźnika . Co do oceny modeli to moje zdanie jest podobne jak Brody . Volvo jest piękne .
Jeszcze jakiś czas temu, modele w tym malowaniu nie robiły jakoś większego wrażenia na mnie i nie planowałem żadnego mieć (no może poza tym Volvo), a teraz poluje na następne.:D

pacek23

Znany użytkownik
Reakcje
756 13 0
Gratululuję i zgadzam się z Tobą Volvo jest na prawdę doskonałe,robi wrażenie.Naczepa też świetna:) Mercedes też jest ładny .

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Wszystkie już kiedyś u mnie były....i wszystkie znalazły szczęśliwych nowych właścicieli. Szaleństwo było w latach 2008-2010, wtedy jak nie Rico to WB i tak do wyrzygania. Jak byś nad nimi popracował i dodał im to co trzeba od siebie , to wtedy będzie duży "lajk".

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.276 387 20
Bardzo lubię modele tej nieistniejącej już spedycji. Podobają mi się obydwa, ze szczególnym naciskiem na Volvo. Jest po prostu piękny.

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Wszystkie już kiedyś u mnie były....i wszystkie znalazły szczęśliwych nowych właścicieli. Szaleństwo było w latach 2008-2010, wtedy jak nie Rico to WB i tak do wyrzygania. Jak byś nad nimi popracował i dodał im to co trzeba od siebie , to wtedy będzie duży "lajk".
Nad Actrosem się zastanawiam czy przy nim nie pogrzebać ale Volva raczej się nie czepie bo to już dosyć rzadki jednak model i szkoda mi by było.:)

pierek

Znany użytkownik
Reakcje
76 9 0
Też mam obydwa modele i tak naprawdę to w modelu Volvo plandeka robi całą ,,robotę,,i masz rację zostaw go w spokoju bo to już rzadki model (y).

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Jak ja lubię widzieć komunikat że dodałeś tu załącznik :D Jak zawsze ciekawie. Pierwszy XF przez konfiguracje i tą linkę w naczepie, szacunek. A drugi przez malowanie, dodatki i genialna puszkę. I ja osobiście proszę częściej :D

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Jak ja lubię widzieć komunikat że dodałeś tu załącznik :D Jak zawsze ciekawie. Pierwszy XF przez konfiguracje i tą linkę w naczepie, szacunek. A drugi przez malowanie, dodatki i genialna puszkę. I ja osobiście proszę częściej :D
Uwierz, że chciałbym częściej ale z czasem kicha.:( Fajnie, że się podobają.:)