• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - maciek66

BoBi

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
AWM zawsze miał potencjał, jak widać w rękach sprawnego modelarza nabiera dużego uroku.

Mnie nieustannie fascynują drabinki, które robisz - są idealne!!!

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Zawsze masz jakieś fajne patenty na dodatki i przeróbki. Trud który włożyłeś w niego, naprawdę się opłacił. W sumie gdyby nie przednie lampy, to nie tak szybko można by się zorientować, że to AWM.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Man wyszedł Herpie genialnie, do tego ładnie zrobiony silos, podoba mi się jak cholera. Iveco też nie najgorzej wyszło, zaczynam się nawet nad jakimś zastanawiać, bo na Rietze to coś chyba nie można liczyć.

BoBi

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Istotnie - MAN bardzo, bardzo dobrze, schludnie wykonany model - jedyne co by mi bardziej podchodziło to czarna rama naczepy.

Hi-Way - super, szkoda tylko, że w AWMie jakość malowania jest dużo gorsza niż w Hepie i bardziej rzuca się w oczy "plastik"...

SCYZOR

Znany użytkownik
Reakcje
2.988 2 0
Essers zawsze mi się podobał, czerwony ciągnik z czerwoną naczepą wygląda za.....e(y).
Kolorystyka w wykonaniu Herpy zdecydowanie ciekawsza.

UniQue

Aktywny użytkownik
Reakcje
374 2 0
Manik H. Esser Igła! na prawde super, świetne żywe kolory a to lubię najbardziej :) co d o HI-WAY to ogólnie fajny ale AWM moim zdaniem spartoliło ten model :p no ale to już nie nasza wina, nam pozostaje jedynie "poprawić" ten model naszymi metodami ;)

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Obydwa modele wyglądają zacnie.
Jak możesz to zamień ciągniki z naczepami - ciekaw jestem jak wyglądały by w odwrotnej konfiguracji?

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Ciągnik Dafa jest świetny ale z tą naczepą jakoś się trochę nie współdziałają kolorystycznie ..ale to moje zdanie ..;)